Je browser is verouderd en geeft deze website niet correct weer. Download een moderne browser en ervaar het internet beter, sneller en veiliger!

Begeleid wonen Amersfoort – Philadelphia

Op zoek naar een locatie voor begeleid wonen in Amersfoort of omgeving? Ontdek dan de woonlocaties van Philadelphia. Lees snel verder voor meer informatie.

Ik wil meer informatie

Begeleid wonen in Amersfoort

Bij Philadelphia vinden we het belangrijk dat jij woont op een plek waar jij je thuis voelt. Daarom hebben we verschillende locaties voor begeleid wonen in Amersfoort en omgeving voor mensen met een (licht) verstandelijke beperking. Hier krijg je alle ruimte om zo zelfstandig mogelijk te wonen. Met de persoonlijke begeleiding die jij nodig hebt.

Kom je op een locatie van Philadelphia in Amersfoort wonen? Dan krijg je een eigen kamer of appartement. Hier kun je zelfstandig wonen. Ook hebben onze locaties voor begeleid wonen in Amersfoort een gezamenlijke woonkamer. Daar ontmoet je andere bewoners en kun je deelnemen aan leuke activiteiten. Wat dacht je van samen koken en eten? Of van een gezellige filmavond?

Begeleid zelfstandig wonen in Amersfoort

Als je kiest voor begeleid wonen bij Philadelphia, kies je voor zelfstandig wonen met professionele begeleiding. Onze begeleiders helpen je bij je dagelijkse activiteiten als dat nodig is. Ook zijn zij er om nieuwe dingen met je te proberen. Zo ontdek jij waar je talenten liggen en wat jij leuk vindt om te doen. Misschien kunnen jullie wel samen op zoek naar een leuke werk-leerplek. Of naar een locatie voor dagbesteding.

Welke woonlocatie past bij jou?

Woon je graag in de buurt van een winkelcentrum? Of houd je juist van rust om je heen? Onze locaties voor begeleid wonen bevinden zich op verschillende plekken in Amersfoort en omgeving. Kijk in onze locatiegids welke locatie voor begeleid wonen het beste bij jou past.

Contact met het cliëntbureau

Heb je een vraag over begeleid wonen in Amersfoort of omgeving? Of wil je meer weten over de indicatie die je nodig hebt om bij Philadelphia te kunnen wonen? Neem dan contact op met ons cliëntbureau. Op onze contactpagina lees je hoe en wanneer je ons het beste kunt bereiken.

Wil je meer weten? Bel ons of bekijk de andere contactmogelijkheden.

0800-0830

Locaties met open plekken