Je browser is verouderd en geeft deze website niet correct weer. Download een moderne browser en ervaar het internet beter, sneller en veiliger!

Naarderstraat

Naarderstraat

De Naarderstraat is een woonlocatie in Hilversum voor mensen met een lichte (LVB) tot matige verstandelijke beperking.

Begeleid wonen in Hilversum

Onze woonlocatie is mooi gelegen in het centrum van Hilversum. Iedere cliënt heeft een eigen appartement met een aparte slaapkamer en douche/toilet. De locatie heeft 20 appartementen waarvan één tweepersoonsappartement. Cliënten variëren in de leeftijd van jong tot heel oud.

De locatie beschikt over een huiskamer waar de maaltijden worden bereid en gezamenlijk worden gegeten. In de winkel is gelegenheid om ’s avonds maaltijden te bereiden en gezamenlijk te nuttigen. Er is een afgesloten binnenplaats om buiten te zitten.

Mobiliteit en zelfredzaamheid

De locatie en de te bieden begeleiding vraagt van cliënten een redelijke mobiliteit en zelfredzaamheid.

Naarderstraat is een locatie waar cliënten kunnen wonen met:

  • Een zorgvraag gericht op groepswonen/deelname aan een steunpunt. Van belang is dat de cliënt gebruik maakt van zijn/haar appartement.
  • ZZP VG 3,4 en 6.
  • Cliënten met een ondersteuningsbehoefte gericht op het ontwikkelen en het instant houden van de zelfredzaamheid.

Cliënten worden ondersteund vanuit de individuele begeleidingsvraag op basis van wensen, behoeften en ontwikkelingsmogelijkheden. Het bieden van nabijheid en het ondersteunen van de cliënt in het behouden en aanleren van eigen regie over zijn of haar leven zijn de uitgaanspunten van de zorgverlening van de Naarderstraat.

Thuisactiviteiten

Op woensdag en vrijdag van 09.00 - 15.00 uur zijn er thuisactiviteiten aan huis voor wie op deze dag niet werkt of naar dagbesteding gaat. Tussen 09.30 - 15.00 is er op de overige doordeweekse dagen geen begeleiding aanwezig.

Contact en aanmelden

Wil je weten wat er voor jou mogelijk is of heb je vragen? Neem dan gerust contact met ons op.

0800 - 0830

Gemeten kwaliteit

'94,1% van de cliënten geeft aan dat Philadelphia Top! of Goed helpt om hen het beste uit zichzelf te laten halen'. Lees hier hoe wij er voor zorgen dat de kwaliteit van zorg altijd voorop staat

Deel deze pagina