Je browser is verouderd en geeft deze website niet correct weer. Download een moderne browser en ervaar het internet beter, sneller en veiliger!

Logeren bij Philadelphia

Wil jij bij ons komen logeren of gewoon tijdelijk bij ons verblijven?

Neem contact met ons op

Opvang en logeren voor kinderen en jongeren

Soms kan het fijn zijn om even weg te zijn van huis. Je bent er even tussenuit en in een andere omgeving. Dan kun je bij Philadelphia komen logeren. Bij ons kun je tot rust komen en een prettige tijd beleven. Zo kun je weer opgeladen terug naar huis of jezelf voorbereiden om zelfstandig te gaan wonen.

Wat is opvang en logeren voor kinderen en jongeren?

Als je komt logeren dan slaap je op een locatie van Philadelphia die speciaal voor tijdelijke opvang is ingericht. Je kunt bij ons terecht in het weekend of tijdens schoolvakanties. Er is dag en nacht begeleiding aanwezig. Zo krijg jij de ondersteuning die je nodig hebt.

We maken samen afspraken over hoe vaak je wilt komen logeren. Dat kan af en toe zijn of regelmatig. Ook bespreken we wat jouw wensen zijn en wat je van ons kunt verwachten. We kunnen jou bijvoorbeeld ondersteunen als je van plan bent om zelfstandig te gaan wonen. Je went dan bij ons aan het niet thuis zijn. Zo wordt de overgang naar je eigen woning makkelijker.

Jij staat centraal

Wij doen ons best om te zorgen dat jij het fijn hebt als je bij ons logeert. We vinden het belangrijk dat jij je thuis voelt. Daarom vragen we wat jouw wensen zijn en wat jij wilt. Daar houden we rekening mee. Natuurlijk helpen we je ook om te leren zo veel mogelijk zelfstandig te doen.

Voor wie is opvang en logeren?

Voor een opvangplek van Philadelphia is altijd een indicatie nodig. De meeste kinderen en jongeren die bij ons komen logeren zijn tussen de 4 en 23 jaar. Ze hebben een verstandelijke beperking of een ernstig meervoudige beperking. Ook kun je bij ons terecht als je bijvoorbeeld een gedragsstoornis hebt. Je logeert zoveel mogelijk in een vaste groep met mensen van jouw leeftijd. Zo kun je tijdens je verblijf bij ons nieuwe vrienden maken.

Logeren bij jou in de buurt?

Wil je weten of er bij jou in de buurt een locatie is waar jij kunt komen logeren? Wij bekijken samen met jou wat de mogelijkheden zijn. We kunnen je ook vertellen of je over de juiste indicatie beschikt en je kunt een keer langskomen om te kijken of je het leuk vindt.