Je browser is verouderd en geeft deze website niet correct weer. Download een moderne browser en ervaar het internet beter, sneller en veiliger!

Beleef de dag!

Belevingsgerichte dagbesteding richt zich op het prikkelen van de zintuigen in een vertrouwde omgeving

Neem contact met ons op

Dagbesteding met intensieve verzorging bij Philadelphia

Voor mensen met een ernstige meervoudige beperking (EMB) is het belangrijk om gedurende de dag regelmatig gestimuleerd te worden. Belevingsgerichte dagbesteding richt zich op het prikkelen van de zintuigen in een vertrouwde omgeving.

Activiteiten op maat

We stimuleren om te voelen, proeven, ruiken en horen. We maken bijvoorbeeld muziek en bewegen mee op de maat. Wat prettig is verschilt per mens. We kijken daarom altijd naar de individuele behoeften. De activiteiten van de belevingsgerichte dagbesteding sluiten daarop aan en stimuleren een gevoel van welbevinden.

Met belevingsgerichte dagbesteding zorgen we voor een structuur in de dag van de mensen die wij ondersteunen. Het draagt bij aan een prettig leven en zorgt voor een goede balans tussen beleving en rust.

Belevingsgerichte dagbesteding voor ouderen

Ook voor mensen die ouder worden is belevingsgerichte dagbesteding van waarde. Voor mensen met dementie is het belangrijk om zowel mentaal als sociaal actief te blijven. De dagbesteding sluit aan bij jouw wensen en passies. Dat betekent dat ons aanbod flexibel is. We kennen jouw leefsituatie en passen de activiteiten daarop aan.

Meer weten?

Voor belevingsgerichte dagbesteding is altijd een indicatie nodig. Wil je weten wat precies de mogelijkheden zijn?