Je browser is verouderd en geeft deze website niet correct weer. Download een moderne browser en ervaar het internet beter, sneller en veiliger!

Vrijwilligers

Vrijwilligerswerk met mensen met een beperking

Ben je op zoek naar nuttig vrijwilligerswerk dat voldoening geeft? Dan ben je bij Philadelphia aan het juiste adres. Iets ondernemen is voor mensen met een beperking niet altijd vanzelfsprekend. Als vrijwilliger lever je daarom een waardevolle bijdrage aan het leven van de mensen die wij ondersteunen. Dankzij jouw hulp krijgen zij de kans om nét even iets extra’s te doen. Dat levert bijzondere momenten op, voor hen maar ook voor jou.

Vrijwillige activiteiten die bij jou passen

Je kiest als vrijwilliger zelf wat je wel en wat je niet wilt doen. Samen met de mensen van de locatie kijk je waar behoefte aan is en welke bijdrage jij kunt leveren. We vinden het belangrijk dat jij doet wat je leuk vindt en dat je jouw talenten kunt benutten. Zo kun je bijvoorbeeld helpen met koken, klussen of muziek maken. Maar ook een goed gesprek voeren of samen wandelen kan een mooie invulling van jouw tijd zijn.

Ook bepaal je zelf hoe vaak je komt. Je kunt bijvoorbeeld een paar uur per week op vaste tijden komen helpen of flexibel vrijwilligen en af en toe met een activiteit langskomen.

Neem een kijkje in de ‘Brochure Welkom bij Philadelphia voor vrijwilligers’.

Brochure Welkom bij Philadelphia voor vrijwilligers

Download bestand (2,0 MB) Het bestand voorlezen

Vrijwilliger worden?

Ben je benieuwd wat vrijwilligerswerk bij Philadelphia jou kan brengen? We verwelkomen je graag op één van onze locaties. Samen met een medewerker van de locatie bespreek je wat je leuk lijkt om te doen en hoeveel tijd je daaraan wilt besteden. Jullie kijken samen welk vrijwilligerswerk het beste bij jou past en wat de mogelijkheden zijn op de locatie. Is er een match, dan maak je samen afspraken.

Heb je interesse?
Kijk in de locatiegids welke locatie bij jou in de buurt is óf mail naar Recruitment@philadelphia.nl in welke woonplaats je vrijwilligerswerk wilt gaan doen, dan kijken zij met je mee.

Direct naar de locatiegids