Je browser is verouderd en geeft deze website niet correct weer. Download een moderne browser en ervaar het internet beter, sneller en veiliger!

Digitaal ouderplatform Sophi

Dé plek om op adem te komen.

Sophi.online is een digitaal magazine voor ouders van een kind met een beperking. Je vindt er onder meer informatieve artikelen, persoonlijke verhalen, nieuwtjes & tips en webinars.

Als ouder van een kind met een beperking wordt er veel van je gevraagd. Je staat soms voor lastige keuzes en vraagt je af hoe je iets het beste aan kunt pakken. Misschien heb je het gevoel dat je er vaak alleen voor staat. Het kan helpen om deze ervaringen met andere ouders te kunnen delen. Dat kan op Sophi.online. Daarnaast kun je er verhalen lezen over allerlei onderwerpen waar jij in het dagelijks leven mee te maken hebt. En je vindt er informatie en tips over het leven met een kind met een beperking. Kortom, het is echt een plek waar je even op adem kan komen.

Webinars

Sophi verzorgt webinars over uiteenlopende onderwerpen. Elk webinar staat een onderwerp centraal, zoals Levend Verlies, Seksualiteit of Zeggenschap. Zo divers als het leven met een kind met een beperking is, zijn de onderwerpen van deze webinars. Er is een spreker aanwezig en er is ruimte voor een nagesprek.Wil je weten welke webinars er nu gepland staan? Bekijk het hier.

Voor en door ouders

Sophi.online wordt gemaakt voor en door ouders van een kind met een beperking. Ook zorgprofessionals werken eraan mee. We luisteren goed naar wat er speelt bij jou als ouder. Wat zijn precies je vragen en zorgen? Met Sophi.online willen we die wegnemen en er rust en erkenning voor in de plaats bieden. Daarmee willen we een bijdrage leveren aan de kwaliteit van het leven van kinderen met een beperking en de gezinnen waarbinnen zij opgroeien. Sophi.online is een initiatief van Philadelphia Zorg en is er voor alle gezinnen, ook als kinderen geen cliënt zijn bij Philadelphia.

Neem een kijkje op Sophi.online! Heb je een tip, vraag of verhaal dat je graag wilt delen? Laat het Sophi weten, want zij is er voor jou. Neem hiervoor contact op met info@sophi.online.

Ga direct naar Sophi.online