Je browser is verouderd en geeft deze website niet correct weer. Download een moderne browser en ervaar het internet beter, sneller en veiliger!

Philadelphia Community

Toegang tot je persoonlijke omgeving met de Philadelphia Persoonlijke omgeving

Inloggen

Je staat ingeschreven bij Philadelphia Zorg omdat jij of jouw verwant op een van onze locaties wil komen wonen. Of misschien gaat het om een plek om te logeren of te werken.

Wat is de persoonlijke omgeving?

Via onze online persoonlijke omgeving kan je de gegevens inzien. Dit is een beveiligde persoonlijke omgeving waar je informatie over de wachtlijst vindt. Je vindt hier ook de persoonlijke gegevens die je bij aanmelding hebt doorgegeven. Een aantal van deze gegevens kan je zelf wijzigen. Dit zijn de velden waarbij je een potloodje ziet.

Ook kan je zelf documenten uploaden. Bijvoorbeeld diagnostische gegevens of de CIZ-beschikking.

Inloggen

Via onderstaande button komt je bij de persoonlijke omgeving. Eerder heb je de login-gegevens via een persoonlijke e-mail ontvangen. Deze gegevens gebruik je om in te loggen in je persoonlijke omgeving.

Afmelden

Wij hopen natuurlijk dat u of uw verwant binnenkort bij Philadelphia een passende plek krijgt. Maar misschien wil jij of jouw verwant niet langer op de wachtlijst blijven. Dit kan je zelf aangeven in de persoonlijke omgeving. Wij sluiten dan het dossier.

Vragen over de persoonlijke omgeving?

Voor vragen over jouw persoonlijke omgeving kan je contact opnemen met ons Cliëntbureau. Mailen kan via wachtlijst@philadelphia.nl. Je kan ook bellen: 0800-0830. We zijn bereikbaar van maandag tot en met donderdag van 09.00 tot 13.00 uur.