Je browser is verouderd en geeft deze website niet correct weer. Download een moderne browser en ervaar het internet beter, sneller en veiliger!

Ontmoetingsplek

Een veilige plek in de buurt

Op ontmoetingsplekken komen mensen bij elkaar. Mensen die behoefte hebben aan sociale contacten. Een hulpvraag hebben. Of graag iets meer willen doen in de maatschappij. Ze vinden er actieve mensen uit de buurt. Er is ook begeleiding aanwezig.

Wat gebeurt er op de ontmoetingsplek?

Op de ontmoetingsplek kun jij andere mensen ontmoeten. Je drinkt bijvoorbeeld een kop koffie of thee met mensen uit de buurt. Zo kun je even een praatje maken of een spelletje doen. Op sommige ontmoetingsplekken kun je met elkaar koken en gezellig samen eten.

Ook bieden we mensen op de ontmoetingsplek begeleiding. Dat kan individueel zijn maar ook samen met anderen. Daarnaast organiseren we cursussen over verschillende onderwerpen.

Waar zijn ontmoetingsplekken?

In elke gemeente waar Philadelphia mensen ondersteunt via Mijn Netwerk organiseren we één of meerdere ontmoetingsplekken. Vaak doen we dat samen met andere organisaties uit de buurt. Dat betekent dat er op de ontmoetingsplek niet alleen mensen van Philadelphia komen. In onze locatiegids kun je zien of er een ontmoetingsplek bij jou in de buurt is en waar deze zich bevindt.

Kom ook ontmoeten!

Iedereen is van harte welkom op onze ontmoetingsplek. Wil je meer weten over de ontmoetingsplek of over ondersteuning via Mijn Netwerk?