Je browser is verouderd en geeft deze website niet correct weer. Download een moderne browser en ervaar het internet beter, sneller en veiliger!

Digitaal werken

Pak de kans om je digitale vaardigheden te ontwikkelen en te verbreden

Mijn Werk Online bij Philadelphia

Werk jij graag achter een computer? Mijn Werk Online is een nieuw platform waarop je opdrachten vindt die met de digitale wereld te maken hebben. Je kunt hier thuis of op je dagbestedingslocatie aan werken. Mijn Werk Online geeft je de kans om je digitale vaardigheden te ontwikkelen en te verbreden.

Om deze video te tonen moeten we cookies plaatsen. Accepteer marketing-cookies of bekijk het op www.youtube.com/watch?v=A6r5V6M1BmQ

Welke taken passen bij jou?

Het team van Mijn Werk Online verzamelt opdrachten en werkt die uit in taken. Hierbij houden we rekening met verschillende moeilijkheidsniveaus en interesses. Zo zorgen we dat de opdrachten die je krijgt passen bij jouw persoonlijke wensen en behoeftes. Heb je hulp nodig? Dan kun je contact opnemen met een werkbegeleider van Mijn Werk Online. Of met een begeleider van je eigen dagbestedingslocatie.

Leuke opdrachten

Mijn Werk Online is nog volop in ontwikkeling. Maar je kunt er al leuke opdrachten vinden! Bijvoorbeeld:

  • websites testen;
  • producten testen;
  • unboxing video’s maken waarin je je eigen ervaring met een product laat zien;
  • foto’s maken voor op social media.

Er komen nog veel meer interessante werkopdrachten en samenwerkingen aan. Denk aan het vullen van webshops met foto’s en teksten, het verwerken van technische tekeningen en nog veel meer.

Toegevoegde waarde Mijn Werk Online

Mijn Werk Online heeft in zijn korte bestaan al bewezen dat deze begeleidingsvorm van toegevoegde waarde is op het bestaande aanbod van dagbesteding, leren en werken. Dat komt door de verschillende opdrachten. Je kunt zelf met je werkbegeleider kiezen welke opdrachten bij jouw talenten passen. Daarnaast kun je nieuwe vaardigheden en kennis opdoen over digitaal werken.

Meer weten over Mijn Werk Online?

Heb je een vraag over digitale dagbesteding via Mijn Werk Online? Of wil je meer informatie?

Neem contact met ons op