Expertise en behandeling bij Philadelphia

Als je hulp nodig hebt dan is het fijn dat je ergens terecht komt waar de juiste kennis is. Philadelphia heeft veel expertise in huis en ondersteunt mensen met uiteenlopende beperkingen. Wij hebben kennis over aangeboren beperkingen, niet aangeboren beperkingen en zintuiglijke beperkingen. Ook hebben we kennis in huis over specifieke thema's die belangrijk zijn in het leven van mensen met een beperking en problematiek waar zij mee te maken kunnen krijgen.

We benutten de voordelen van een grote organisatie en hebben veel expertise in huis zoals: gedragsdeskundigen, fysiotherapeuten, logopedisten en ergotherapeuten. We weten ook hoe belangrijk het is om samen te werken met andere zorgaanbieders en specialisten. Zodat we als dat nodig is kennis elders vandaan kunnen halen en samenwerkingen kunnen realiseren. Zo bieden we iedereen maatwerk en dragen we zo goed als mogelijk bij aan een prettig leven.

Behandeling op maat

Al onze behandelaars hebben kennis van en ervaring met mensen met een verstandelijke beperking. We leveren behandeling altijd op maat.  De behandelaar komt in jouw woon- of werksituatie en werkt goed samen met jou maar ook met de mensen die belangrijk voor je zijn. Als je nog andere begeleiders of behandelaars hebt dan houden we daar goed contact mee. Zo zorgen we ervoor dat de behandeling goed aansluit bij jouw vraag en bij de mogelijkheden die jij hebt.

Meer weten over wat we voor jou kunnen betekenen?