Je browser is verouderd en geeft deze website niet correct weer. Download een moderne browser en ervaar het internet beter, sneller en veiliger!

Cliënten

Als je bij Philadelphia komt wonen of werken dan is het fijn dat je weet waar je aan toe bent. Daarom hebben we op een rij gezet wat je van ons mag verwachten.

Prettig leven

Samen met jou doen we er alles aan om ervoor te zorgen dat jij zo veilig, prettig en gezellig mogelijk woont. Jouw zelfstandigheid en ontwikkeling staat daarbij centraal. Je bepaalt zelf hoe je jouw huis inricht. Ook kies je zelf welke (extra) producten en diensten je van Philadelphia zal gebruiken.

Duidelijkheid over jouw financiële situatie

Het is belangrijk dat je weet of je in een huis van Philadelphia woont of dat je zelf een woning huurt. We leggen je uit wat dat voor jouw geld betekent zodat er geen financiële verrassingen zullen zijn. We proberen zo goed als mogelijk uit te leggen wie in welke situatie wat betaalt. Je kunt er meer over lezen op de pagina: 'Wie betaalt wat?'.

Heldere afspraken maken

Alle afspraken die we maken over jouw situatie en jouw ontwikkelingen leggen we vast in de afsprakenkaart. Daar kun je altijd in terug zien wat er is afgesproken. Als er bijzondere afspraken gelden voor jouw woonplek dan leggen we die duidelijk aan jou uit. Ook zorgen we ervoor dat de afspraken die voor jou en je medebewoners gelden goed worden besproken in het huiskameroverleg. Zo weet je waar je aan toe bent en wat je kunt verwachten. Met vragen kun je natuurlijk altijd terecht bij jouw begeleiders of bij de manager.

Downloads

Ik mag van Philadelphia verwachten

Download bestand (439 KB) Het bestand voorlezen

Algemene voorwaarden cliënten versie 2023

Download bestand (281 KB) Het bestand voorlezen