Je browser is verouderd en geeft deze website niet correct weer. Download een moderne browser en ervaar het internet beter, sneller en veiliger!

Ontspannen en ontwikkelen

Een zinvolle dag met activerende dagbesteding

Neem contact met ons op

Activerende dagbesteding bij Philadelphia

Heb jij veel behoefte aan rust en regelmaat? Of is werken om een andere reden te zwaar voor jou? Dan kun je deelnemen aan activerende dagbesteding. Je doet dan in je eigen tempo mee aan activiteiten die passen bij jouw mogelijkheden. Denk aan:

  • de was doen;
  • koken en bakken;
  • werken met een naaimachine, haken of breien;
  • creatieve activiteiten zoals zeep maken, kaarten maken of houtbewerken;
  • buitenactiviteiten als grasmaaien of schoffelen;
  • wandelen, fietsen, zwemmen of andere vormen van beweging

Begeleiding in de buurt

Kies je voor activerende dagbesteding? Dan is er altijd begeleiding in de buurt wanneer je hulp nodig hebt. Of voor als je iets wilt vragen. Zo zorgen we ervoor dat je plezier hebt in wat je doet.

Houd je van afwisseling? Dan kun je verschillende activiteiten doen. Door de activerende dagbesteding blijf je je talenten gebruiken, kom je op andere plekken dan waar je woont en ontmoet je andere mensen dan je huisgenoten. Zo blijf je actief, ook wanneer je minder kunt. Door de aankleding van de ruimte en de begeleiding zorgen we ervoor dat je je op je gemak voelt. En dat je rust kunt nemen wanneer je dat nodig hebt.

Meer weten over activerende dagbesteding?

Wil je weten of activerende dagbesteding bij jou past? Of heb je een andere vraag over deze vorm van dagbesteding?