Je browser is verouderd en geeft deze website niet correct weer. Download een moderne browser en ervaar het internet beter, sneller en veiliger!

Amersfoortsestraat

Amersfoortsestraat

De Amersfoortsestraat is een intensieve zorg- en woonlocatie in Soesterberg. Hier wonen mensen met moeilijk verstaanbaar gedrag (MVG) in combinatie met een lichte verstandelijke beperking (LVB) of mensen met een matige verstandelijke beperking (MVB). Er zijn vijf woongroepen. De locatie ligt in een bosrijke omgeving waar je heerlijk kunt wandelen.

Wonen bij de Amersfoortsestraat

Iedere groep heeft een gezellige woonkeuken. De mogelijkheid bestaat om samen te eten. Je kunt er ook een spelletje spelen, kletsen of samen televisie kijken. Iedere bewoner heeft een eigen appartement. De appartementen beneden hebben een eigen terras. Daar kom je tot rust en heb je privacy. Het appartement bestaat uit een huiskamer, slaapkamer, kleine berging, douche en wc.

Een gewoon leven, een eigen leven

Gewoon je eigen leven leiden. Het kan op locatie Amersfoortsestraat. Wanneer je hulp nodig hebt, ondersteunen we je. We blijven dit met elkaar afstemmen. De begeleiders zijn dag en nacht aanwezig. Zo halen we het beste uit elkaar.

Activiteiten

Op het terrein staat ook een Werkgebouw. We ondernemen activiteiten, zowel binnen als buiten, die aansluiten bij jouw interesses en doelen. In het weekend kun je gebruik maken van de vrijetijdsmogelijkheden in en buiten de woonlocatie. Op familiebezoek gaan en/of familie, vrienden, kennissen ontvangen.

Contact en aanmelden

Wil je weten wat er voor jou mogelijk is of heb je vragen? Neem dan gerust contact met ons op.

0800 - 0830

Gemeten kwaliteit

'94,1% van de cliënten geeft aan dat Philadelphia Top! of Goed helpt om hen het beste uit zichzelf te laten halen'. Lees hier hoe wij er voor zorgen dat de kwaliteit van zorg altijd voorop staat

Deel deze pagina