Je browser is verouderd en geeft deze website niet correct weer. Download een moderne browser en ervaar het internet beter, sneller en veiliger!

Westhove

Westhove

Westhove is een intensieve zorglocatie in Huizen. Bij de Westhove wonen veertien oudere mensen met een verstandelijke beperking (VB) die 24-uurs zorg krijgen.

Wonen bij Westhove

De bewoners hebben ieder een eigen appartement en badkamer, sommige hebben een balkon. Gesitueerd op de boven- en benedenverdieping. Er zijn twee huiskamers op elke etage waar iedereen elkaar kan ontmoeten. De Westhove is rolstoeltoegankelijk.

Voorzieningen

Bij de Westhove hebben we een snoezelbadkamer en tilliften. Er is een wakende nachtdienst. De tandarts, pedicure, de kapper en de fysiotherapeute komen hier aan huis. We hebben een interne dagbesteding. Het appartementencomplex ligt midden in een in een woonwijk vlakbij het park en winkelcentrum. Er is voldoende parkeerplaats.

Wij hebben bijna dagelijks (en soms ook in de avonduren) vrijwilligers die iets leuks met de bewoners ondernemen. Er zijn ook betrokken belangenbehartigers.

Contact en aanmelden

Wil je weten wat er voor jou mogelijk is of heb je vragen? Neem dan gerust contact met ons op.

0800 - 0830

Gemeten kwaliteit

'94,1% van de cliënten geeft aan dat Philadelphia Top! of Goed helpt om hen het beste uit zichzelf te laten halen'. Lees hier hoe wij er voor zorgen dat de kwaliteit van zorg altijd voorop staat

Deel deze pagina