Je browser is verouderd en geeft deze website niet correct weer. Download een moderne browser en ervaar het internet beter, sneller en veiliger!

Huizen

Westhove

Doelgroep

Ouderen, Verstandelijke beperking

Specialisme

Geriatrische problematiek, Dementie, geriatrische problematiek

Locatietype

Woonlocatie

Faciliteiten

Lift, Rolstoeltoegankelijk

Woonvorm

Woonlocatie

Contact opties

Hoe kunnen we je helpen?

Aanmelden voor locatie [javascript protected email address] Bellen naar Clientbureau Contact voor leveranciers

Wonen bij Westhove

Westhove is een intensieve zorglocatie in Huizen. Bij de Westhove wonen veertien oudere mensen met een verstandelijke beperking (VB) die 24-uurs zorg krijgen. De bewoners hebben ieder een eigen appartement en badkamer, sommige hebben een balkon. Gesitueerd op de boven- en benedenverdieping. Er zijn twee huiskamers op elke etage waar iedereen elkaar kan ontmoeten. De Westhove is rolstoeltoegankelijk.

Adres
Westhove 41
1275 DD Huizen

Voorzieningen

Bij de Westhove hebben we een snoezelbadkamer en tilliften. Er is een wakende nachtdienst. De tandarts, pedicure, de kapper en de fysiotherapeute komen hier aan huis. We hebben een interne dagbesteding. Het appartementencomplex ligt midden in een in een woonwijk vlakbij het park en winkelcentrum. Er is voldoende parkeerplaats. Wij hebben bijna dagelijks (en soms ook in de avonduren) vrijwilligers die iets leuks met de bewoners ondernemen. Er zijn ook betrokken belangenbehartigers.

"We ondernemen samen veel leuke dingen"

94,1%

van de cliënten geeft aan dat Philadelphia Top! of Goed helpt om hen het beste uit zichzelf te laten halen'.

Hier vind je ons