Je browser is verouderd en geeft deze website niet correct weer. Download een moderne browser en ervaar het internet beter, sneller en veiliger!

Amer

Amer

Amer is sinds 2019 een nieuwe woonlocatie in Huizen. Voor veel bewoners betekende dit een verhuizing naar de nieuwe locatie. Anderen gingen vanuit hun ouderlijk huis naar een ‘eigen huis’. Hier wonen mensen met een verstandelijke beperking (VB), lichte verstandelijke beperking (LVB), moeilijk verstaanbaar gedrag (MVG) en ouderen. Iedereen heeft een eigen appartement.

Wonen bij de Amer


In je eigen appartement heb je een eigen zit/slaapkamer, keukenblok en een badkamer. Ook is er een gezamenlijke huiskamer, waar we samen kunnen komen om bijvoorbeeld een kopje koffie te drinken of een praatje te maken. In de avond komen we hier bij elkaar, om samen te koken, te eten en een spelletje te spelen. Voor sommige bewoners is de huiskamer centraal belangrijk, andere bewoners zullen meer gebruik maken van hun appartement.

De bewoners zijn met elkaar en met hun familie en vrijwilligers betrokken om een fijne woonplek in de wijk te creëren. Het inzetten op 'Samen leven' is een waarde die op deze locatie centraal staat. Er worden hier verschillende soorten ondersteuning geboden. Dit is onder andere gericht op belevingsgerichte zorg, en heeft een nadruk op structuur en ontwikkeling.

Contact en aanmelden

Wil je weten wat er voor jou mogelijk is of heb je vragen? Neem dan gerust contact met ons op.

0800 - 0830

Gemeten kwaliteit

'94,1% van de cliënten geeft aan dat Philadelphia Top! of Goed helpt om hen het beste uit zichzelf te laten halen'. Lees hier hoe wij er voor zorgen dat de kwaliteit van zorg altijd voorop staat

Deel deze pagina