Je browser is verouderd en geeft deze website niet correct weer. Download een moderne browser en ervaar het internet beter, sneller en veiliger!

De Vink

De Vink

De Vink is een woonlocatie in Maarn. Bij De Vink wonen mensen met een verstandelijke beperking (VB). Iedereen heeft een eigen appartement. We wonen hier met veertien mensen.

Wonen bij De Vink

Bij De Vink woon je zelfstandig. Je hebt een eigen woonkamer, slaapkamer, keukentje, douche en wc. Er zijn twee verdiepingen. De locatie is rolstoelvriendelijk. Er zijn twee steunpunten. Daar kun je andere bewoners ontmoeten. En met de begeleiding kletsen. Bijvoorbeeld over de dingen die je op het werk of dagbesteding hebt meegemaakt. Ook kan je hier samen eten. Maar je mag natuurlijk ook op je eigen kamer eten.

Heerlijk wandelen in de natuur

We wonen aan de rand van Maarn. Om ons heen is het bos. Je kunt hier dus heerlijk wandelen en van de natuur genieten. Binnen vijf minuten lopen sta je bij de supermarkt en het treinstation. Je hebt te maken met vaste begeleiders. Die zijn betrokken en professioneel. Ze ondersteunen jou precies waar jij het nodig hebt. We ondersteunen je vooral in je eigen appartement. Over de ondersteuning maken we samen met jou duidelijke afspraken. Die schrijven we op in het ondersteuningsplan.

Contact en aanmelden

Wil je weten wat er voor jou mogelijk is of heb je vragen? Neem dan gerust contact met ons op.

0800 - 0830

Gemeten kwaliteit

'94,1% van de cliënten geeft aan dat Philadelphia Top! of Goed helpt om hen het beste uit zichzelf te laten halen'. Lees hier hoe wij er voor zorgen dat de kwaliteit van zorg altijd voorop staat

Deel deze pagina