Je browser is verouderd en geeft deze website niet correct weer. Download een moderne browser en ervaar het internet beter, sneller en veiliger!

Maarn

De Vink

Doelgroep

Verstandelijke beperking

Specialisme

Autisme

Locatietype

Woonlocatie

Faciliteiten

Parkeergelegenheid, Lift

Woonvorm

Eigen zit/slaapkamer, Gemeenschappelijke ruimte, Eigen sanitair, Eigen keukenblok

Contact opties

Hoe kunnen we je helpen?

Aanmelden voor locatie [javascript protected email address] Bellen naar Clientbureau Contact voor leveranciers

De Vink is een woonlocatie in Maarn. Bij De Vink wonen mensen met een verstandelijke beperking (VB). Iedereen heeft een eigen appartement. We wonen hier met veertien mensen.

Wonen bij De Vink

Bij De Vink woon je zelfstandig. Je hebt een eigen woonkamer, slaapkamer, keukentje, douche en wc. Er zijn twee verdiepingen. De locatie is rolstoelvriendelijk. Er zijn twee steunpunten. Daar kun je andere bewoners ontmoeten. En met de begeleiding kletsen. Bijvoorbeeld over de dingen die je op het werk of dagbesteding hebt meegemaakt. Ook kan je hier samen eten. Maar je mag natuurlijk ook op je eigen kamer eten.

Adres
Vinkenbuurtweg 1
3951 CA Maarn

Heerlijk wandelen in de natuur

We wonen aan de rand van Maarn. Om ons heen is het bos. Je kunt hier dus heerlijk wandelen en van de natuur genieten. Binnen vijf minuten lopen sta je bij de supermarkt en het treinstation. Je hebt te maken met vaste begeleiders. Die zijn betrokken en professioneel. Ze ondersteunen jou precies waar jij het nodig hebt. We ondersteunen je vooral in je eigen appartement. Over de ondersteuning maken we samen met jou duidelijke afspraken. Die schrijven we op in het ondersteuningsplan.

94,1%

van de cliënten geeft aan dat Philadelphia Top! of Goed helpt om hen het beste uit zichzelf te laten halen'.

Hier vind je ons