Je browser is verouderd en geeft deze website niet correct weer. Download een moderne browser en ervaar het internet beter, sneller en veiliger!

Veenendaal

Vollewens

Doelgroep

Lichte verstandelijke beperking

Specialisme

Autisme

Locatietype

Woonlocatie

Faciliteiten

Belevingstuin, Parkeergelegenheid, Lift, Rolstoeltoegankelijk

Woonvorm

Woonlocatie

Contact opties

Hoe kunnen we je helpen?

Aanmelden voor locatie [javascript protected email address] Bellen naar Clientbureau Contact voor leveranciers

Zelfstandig begeleid wonen bij de Vollewens in Veenendaal

De Vollewens is een woonlocatie met 14 appartementen in Veenendaal. De bewoners ontvangen persoonlijke begeleiding op maat, in het eigen appartement. Er is een steunpunt waar men kan koken, eten en mensen kan ontmoeten voor een gezamenlijk kopje koffie of een praatje. Iedere bewoner heeft een eigen appartement met woonkamer, keuken, slaapkamer, douche, wc en berging. In de berging kan een wasmachine aangesloten worden. Er zijn enkele appartementen met een tuin of balkon. Ieder appartement heeft een eigen deurbel.

Adres
Vollewens 47
3905 WZ Veenendaal

Persoonlijke begeleiding bij de Vollewens

De bewoners van de Vollewens zijn redelijk zelfstandig. Op de uren dat er geen begeleiding fysiek aanwezig is, kan er een beroep worden gedaan op DigiContact. Er is via DigiContact 24 uur per dag begeleiding beschikbaar via (beeld)bellen. In het steunpunt binnen Vollewens wordt gekookt en gegeten en vinden andere sociale contacten plaats.

Iedere bewoner wordt persoonlijk begeleid in het eigen appartement. De frequentie wordt aangepast aan de behoefte van de bewoner. Het kan dagelijks zijn maar ook enkele keren per week. Overdag gaan de bewoners naar het werk of de dagbesteding. ’s Avonds en in het weekend gaan ze naar een sportclub of naar familie of vrienden. De Vollewens ligt in een woonwijk. De supermarkt is vlakbij. Het centrum van Veenendaal is tien minuten fietsen.

"In het steunpunt is ruimte voor gezellige sociale contacten"

94,1%

van de cliënten geeft aan dat Philadelphia Top! of Goed helpt om hen het beste uit zichzelf te laten halen'.

Hier vind je ons