Je browser is verouderd en geeft deze website niet correct weer. Download een moderne browser en ervaar het internet beter, sneller en veiliger!

Huizen

Hermelijn

Doelgroep

Lichte verstandelijke beperking

Specialisme

Autisme

Locatietype

Woonlocatie

Faciliteiten

Roelstoeltoegankelijk, Parkeergelegenheid

Woonvorm

Woonlocatie

Contact opties

Hoe kunnen we je helpen?

Aanmelden voor locatie [javascript protected email address] Bellen naar Clientbureau Contact voor leveranciers

Hermelijn is een woonlocatie in Huizen. Hier wonen (jong)volwassenen vanaf 23 jaar met een lichte verstandelijke beperking (LVB).

Wonen bij Hermelijn

Deze locatie heeft twee verdiepingen, waarbij elke studio een eigen huisnummer en brievenbus heeft. Op iedere verdieping zijn zeven studio’s te vinden met eigen sanitair en een eigen keuken. Je kunt een eigen wasmachine in de studio hebben of gebruik maken van de gezamenlijke wasruimte (met hulp op maat). Wil je een huisdier meebrengen, dan is dat bespreekbaar.

Als je van gezelligheid houdt, kun je samen koken, eten en koffiedrinken bij het gezamenlijke steunpunt. Als je liever in je studio wilt eten en koken, is dat ook mogelijk.

De begeleiding

De begeleiding is dagelijks aanwezig in de late middag- en avonduren. Zij kunnen je ondersteunen bij praktische vragen rondom budgetbeheer, huishouden, koken en je sociale contacten onderhouden. Op elk moment kun je contact opnemen met de begeleider. Je hebt in ieder geval dagelijks contact met hen. Daarnaast is er ook de mogelijkheid om gebruik te maken van DigiContact.

Adres
Monnickskamp 67a
1273 JR Huizen

De ligging

Hermelijn ligt op een steenworp afstand van winkelcentrum Oostermeent. De bushalte ligt op vijf minuten loopafstand en kan je in twintig minuten naar Hilversum brengen. Op fietsafstand is er een bioscoop, sportschool en het Oude Dorp.

94,1%

van de cliënten geeft aan dat Philadelphia Top! of Goed helpt om hen het beste uit zichzelf te laten halen'.

Hier vind je ons