Je browser is verouderd en geeft deze website niet correct weer. Download een moderne browser en ervaar het internet beter, sneller en veiliger!

Ridderstede

Ridderstede

Sfeertekst Ridderstede

De Ridderstede is een woonlocatie in Houten voor mensen met een lichte tot matige verstandelijke beperking (LVB/VB), verdeeld over twee groepen.

Zelfstandig begeleid wonen bij Ridderstede in Houten

Bij De Ridderstede zijn 15 appartementen verdeeld over twee etages. Op de benedenverdieping krijg je naast begeleiding ook ondersteuning bij de algemene dagelijkse levensbehoeften. Voor een aantal bewoners is er twee dagen per week interne dagbesteding. Deze is gericht op een prettige dag invulling zoals knutselen, bakken, schilderen en het onderhouden van de moestuin(bakken).

Ben je al wat zelfstandiger? Dan ga je doordeweeks naar je werk of dagbesteding. Iedereen worden ze individueel en in de groep begeleid. In de gemeenschappelijke ruimtes kun je als je wilt samen koffie drinken of eten.

Genieten op een bankje bij de vijver

We wonen in een rustige woonwijk van Houten. We kennen onze buren goed en hebben hier veel contact mee. Je huis heeft uitzicht op het park. Als het mooi weer is, eten we gezellig buiten.

Contact en aanmelden

Wil je weten wat er voor jou mogelijk is of heb je vragen? Neem dan gerust contact met ons op.

0800 - 0830

Gemeten kwaliteit

'94,1% van de cliënten geeft aan dat Philadelphia Top! of Goed helpt om hen het beste uit zichzelf te laten halen'. Lees hier hoe wij er voor zorgen dat de kwaliteit van zorg altijd voorop staat

Deel deze pagina