Je browser is verouderd en geeft deze website niet correct weer. Download een moderne browser en ervaar het internet beter, sneller en veiliger!

Nijkerk

Kombuis

Doelgroep

Lichte verstandelijke beperking, Verstandelijke beperking

Locatietype

Woonlocatie

Faciliteiten

Parkeergelegenheid

Woonvorm

Woonlocatie, Appartement

Contact opties

Hoe kunnen we je helpen?

Aanmelden voor locatie [javascript protected email address] Bellen naar Clientbureau Contact voor leveranciers

Kombuis is een woonlocatie in Nijkerk. Hier wonen mensen met een (lichte) verstandelijke beperking (LVB) en een verstandelijke beperking.

Wonen bij de Kombuis

Bij de Kombuis wonen de bewoners in een eigen appartement. Elk appartement heeft een eigen woonkamer, slaapkamer en badkamer. Ook heeft elk appartement een buitenruimte, tuin of balkon. Daarnaast is er een gezamenlijke woonkamer waarbij je samen kunt eten, een kopje koffie of thee kan drinken en spelletjes kunt spelen. Er is 24 uur per dag begeleiding aanwezig en ’s nachts is er een slaapdienst.

Adres
Kombuis 155
3863 VP Nijkerk

De omgeving

Kombuis ligt in de woonwijk Corlaer en is op korte afstand van het centrum van Nijkerk. Amersfoort is ook op fietsafstand.

Mensen vanaf 18 jaar of ouder komen in aanmerking voor een woonplek bij de Kombuis. Op doordeweekse dagen ga je vaak naar je werk of dagbesteding op een andere locatie. De begeleiders helpen je in je ontwikkeling en bij alledaagse dingen. Hierbij staat jouw vraag centraal.

"We hebben een gezellige gezamenlijke woonkamer"

94,1%

van de cliënten geeft aan dat Philadelphia Top! of Goed helpt om hen het beste uit zichzelf te laten halen'.

Hier vind je ons