Je browser is verouderd en geeft deze website niet correct weer. Download een moderne browser en ervaar het internet beter, sneller en veiliger!

Breeland

Breeland

Breeland is een woonlocatie in Hoogland. Hier wonen mensen met een lichte verstandelijke beperking (LVB). Bij Breeland woon je zelfstandig in je appartement.

Wonen bij Breeland

Bij de Breeland woon je niet alleen. Er zijn in totaal vijftien bewoners tussen de 27 en 52 jaar. Een leuke groep. Een groep die veel dingen samen doet. Zo gaan we af en toe naar de film of een pretpark. Of we kijken films bij elkaar. En gaan soms samen naar de sportclub.

Begeleiding die bij je past

Nieuwe bewoners worden snel opgenomen in de groep. Afhankelijk van je indicatie krijg je aangepaste begeleiding. Je krijgt de begeleiding die bij je past. Daar maken we samen duidelijke afspraken over. De afspraken schrijven we in het ondersteuningsplan. De begeleiding is niet altijd aanwezig.

Steunpunt

In ons steunpunt kun je bijna iedere dag koffiedrinken. Daar ontmoet je andere bewoners. En kun je je verhaal kwijt bij de begeleiders. En ook eten we daar vijf keer per week samen. Het is altijd heel gezellig.

Van uit Breeland loop je zo naar het winkelcentrum, de bibliotheek en het jongerencentrum De Neng. Ook de bus is vlakbij. Wil je een stukje wandelen? Dan kan dat heerlijk in het park.

Contact en aanmelden

Wil je weten wat er voor jou mogelijk is of heb je vragen? Neem dan gerust contact met ons op.

0800 - 0830

Gemeten kwaliteit

'94,1% van de cliënten geeft aan dat Philadelphia Top! of Goed helpt om hen het beste uit zichzelf te laten halen'. Lees hier hoe wij er voor zorgen dat de kwaliteit van zorg altijd voorop staat

Deel deze pagina