Je browser is verouderd en geeft deze website niet correct weer. Download een moderne browser en ervaar het internet beter, sneller en veiliger!

Hoogland

Breeland

Doelgroep

Lichte verstandelijke beperking

Specialisme

Autisme, Auditieve beperking, Visuele beperking

Locatietype

Woonlocatie

Faciliteiten

Parkeergelegenheid

Contact opties

Hoe kunnen we je helpen?

Aanmelden voor locatie [javascript protected email address] Bellen naar Clientbureau Contact voor leveranciers

Breeland is een woonlocatie in Hoogland. Hier wonen mensen met een lichte verstandelijke beperking (LVB). Bij Breeland woon je zelfstandig in je appartement.

Wonen bij Breeland

Bij de Breeland woon je niet alleen. Er zijn in totaal vijftien bewoners tussen de 27 en 52 jaar. Een leuke groep. Een groep die veel dingen samen doet. Zo gaan we af en toe naar de film of een pretpark. Of we kijken films bij elkaar. En gaan soms samen naar de sportclub.

Begeleiding die bij je past

Nieuwe bewoners worden snel opgenomen in de groep. Afhankelijk van je indicatie krijg je aangepaste begeleiding. Je krijgt de begeleiding die bij je past. Daar maken we samen duidelijke afspraken over. De afspraken schrijven we in het ondersteuningsplan. De begeleiding is niet altijd aanwezig.

Adres
Breeland 131
3828 VJ Hoogland

Steunpunt

In ons steunpunt kun je bijna iedere dag koffiedrinken. Daar ontmoet je andere bewoners. En kun je je verhaal kwijt bij de begeleiders. En ook eten we daar vijf keer per week samen. Het is altijd heel gezellig.

Van uit Breeland loop je zo naar het winkelcentrum, de bibliotheek en het jongerencentrum De Neng. Ook de bus is vlakbij.

"Wil je een stukje wandelen? Dan kan dat heerlijk in het park"

94,1%

van de cliënten geeft aan dat Philadelphia Top! of Goed helpt om hen het beste uit zichzelf te laten halen'.

Hier vind je ons