Je browser is verouderd en geeft deze website niet correct weer. Download een moderne browser en ervaar het internet beter, sneller en veiliger!

Boerderij Groot Schutterhoef

Boerderij Groot Schutterhoef

Boerderij Groot Schutterhoef is een intensieve zorglocatie in Leusden voor mensen met een lichte verstandelijke beperking (LVB), verstandelijke beperking (VB) of een ernstig meervoudige beperking (EMB).

Wonen op Boerderij Groot Schutterhof in Leusden

We hebben vier woongroepen. Op elke woongroep wonen tien mensen. Je krijgt van de begeleiders 24 uur per dag aandacht en ondersteuning die jij nodig hebt. Er wordt dagelijks gewerkt aan het ontwikkelen en of vasthouden van vaardigheden van bewoners. Begeleiders gebruiken hier voor de methodieken; Belevingsgerichte zorg en LACCS,

Eigen dagbesteding

Als je bij ons woont, kun je hier dagbesteding volgen. De ruimtes hiervoor zijn modern ingericht en voorzien van snoezelruimtes, rustplekken en nog veel meer mooi spullen waarmee je inspirerende activiteiten kunt doen. Denk hierbij aan snoezelen, muziek, basale zintuiglijke stimulatie en belevingstheater. Soms gaan we samen naar het bos of naar de dierentuin.

Rolstoeltoegankelijk

De activiteitencentra zijn volledig rolstoeltoegankelijk. Zo zijn er grote deuren en geen drempels. Aan het plafond hangt een modern tilliftsysteem. Daardoor kan iedereen in het hele activiteitencentrum komen.

Contact en aanmelden

Wil je weten wat er voor jou mogelijk is of heb je vragen? Neem dan gerust contact met ons op.

0800 - 0830

Gemeten kwaliteit

'94,1% van de cliënten geeft aan dat Philadelphia Top! of Goed helpt om hen het beste uit zichzelf te laten halen'. Lees hier hoe wij er voor zorgen dat de kwaliteit van zorg altijd voorop staat

Deel deze pagina