Je browser is verouderd en geeft deze website niet correct weer. Download een moderne browser en ervaar het internet beter, sneller en veiliger!

Buntlaan/Driespronglaan

Buntlaan/Driespronglaan

Buntlaan/Driespronglaan is een woonlocatie in Maarn. Bij Buntlaan/Driespronglaan wonen mensen met een verstandelijke beperking (VB). Iedereen heeft een eigen appartement. We wonen aan de rand van het gezellige Maarn.

Wonen bij Buntlaan/Driespronglaan

Bij Buntlaan/Driespronglaan woon je helemaal zelfstandig. Je hebt een woonkamer, slaapkamer, douche en toilet. Je krijgt begeleiding in je woning. Zoals hulp bij het organiseren van het huishouden. Of bij je persoonlijke verzorging.

Er is, behalve de tuin, geen gemeenschappelijke ruimte. Dat hoeft ook niet. We leven namelijk gewoon ons eigen leven. Je hebt te maken met vaste begeleiders. De begeleiders zijn er als je thuiskomt van het werk of de dagbesteding. Die zijn betrokken en professioneel. Ze proberen jou het beste uit jezelf te laten halen.

Contact en aanmelden

Wil je weten wat er voor jou mogelijk is of heb je vragen? Neem dan gerust contact met ons op.

0800 - 0830

Gemeten kwaliteit

'94,1% van de cliënten geeft aan dat Philadelphia Top! of Goed helpt om hen het beste uit zichzelf te laten halen'. Lees hier hoe wij er voor zorgen dat de kwaliteit van zorg altijd voorop staat

Deel deze pagina