Je browser is verouderd en geeft deze website niet correct weer. Download een moderne browser en ervaar het internet beter, sneller en veiliger!

Albertus Perkstraat

Albertus Perkstraat

Albertus Perkstraat is een woonlocatie in Hilversum voor mensen met een verstandelijke beperking. Er zijn twee groepen met elk zeven bewoners. Je woont in een prachtige stadsvilla, die in 2008 helemaal is verbouwd.

Wonen bij Albertus Perkstraat

Iedere bewoner van locatie Albertus Perkstraat heeft een eigen appartement. De begeleiders zijn er als je na je werk of dagbesteding weer thuis bent. Ze helpen je vooral bij zelfstandig wonen en bij dingen waarbij jij ondersteuning nodig hebt. Als er ’s nachts wat is, dan roep je de slaapwacht op.

Dichtbij het winkelcentrum

We wonen in een oude kerk. Die is helemaal verbouwd voor ons. We wonen vlakbij het winkelcentrum, de bioscoop en de fitness. Ideaal als je ergens naartoe wilt! Aan het einde van de straat is een mooi park en de locatie heeft een tuin.

Contact en aanmelden

Wil je weten wat er voor jou mogelijk is of heb je vragen? Neem dan gerust contact met ons op.

0800 - 0830

Gemeten kwaliteit

'94,1% van de cliënten geeft aan dat Philadelphia Top! of Goed helpt om hen het beste uit zichzelf te laten halen'. Lees hier hoe wij er voor zorgen dat de kwaliteit van zorg altijd voorop staat

Deel deze pagina