Je browser is verouderd en geeft deze website niet correct weer. Download een moderne browser en ervaar het internet beter, sneller en veiliger!

De Buitenhof

De Buitenhof

De Buitenhof is een woonlocatie met 2 appartementen en 18 studio’s. Hier wonen mensen met een lichte tot matige verstandelijke beperking (LVB/ VB). De cliënten zijn al wat ouder en redelijk vitaal. De woonomgeving is rustig en begeleiding is vraaggericht.

Zelfstandig begeleid wonen bij De Buitenhof in Driebergen

Er zijn 2 appartementen en 18 studio’s, verdeeld over de begane grond en de eerste verdieping. Op iedere verdieping is een gezamenlijke woonkamer.

Persoonlijke begeleiding bij De Buitenhof

Op de begane grond wonen mensen die ondersteunt worden bij de dagelijkse levensbehoeften. Op de eerste verdieping wonen mensen die wat zelfstandiger zijn. De bewoners hebben op iedere verdieping een gezamenlijke woonkamer met keuken voor de maaltijd en andere sociale activiteiten. In beide woonkamers wordt gezamenlijk gekookt en gegeten.

In de woonkamer op de begane grond worden op werkdagen dagbestedingsactiviteiten geboden, die gericht zijn op beleving en creatie. De bewoners kunnen ook buitenshuis in Driebergen dagbesteding doen. Er is 24 uur begeleiding aanwezig. ’s Nachts is dit een slaapwacht.

Contact en aanmelden

Wil je weten wat er voor jou mogelijk is of heb je vragen? Neem dan gerust contact met ons op.

0800 - 0830

Gemeten kwaliteit

'94,1% van de cliënten geeft aan dat Philadelphia Top! of Goed helpt om hen het beste uit zichzelf te laten halen'. Lees hier hoe wij er voor zorgen dat de kwaliteit van zorg altijd voorop staat

Deel deze pagina