Je browser is verouderd en geeft deze website niet correct weer. Download een moderne browser en ervaar het internet beter, sneller en veiliger!

Driebergen-Rijsenburg

De Buitenhof

Doelgroep

VB, Ouderen

Specialisme

Autisme, Epilepsie, Lichamelijke beperking, Visuele beperking, Niet aangeboren hersenletsel

Locatietype

Woonlocatie

Woonvorm

Werk en dagbesteding, Woonlocatie

Contact opties

Hoe kunnen we je helpen?

Aanmelden voor locatie [javascript protected email address] Bellen naar Clientbureau Contact voor leveranciers

De Buitenhof is een woonlocatie met 2 appartementen en 18 studio’s. Hier wonen mensen met een lichte tot matige verstandelijke beperking (LVB/ VB). De cliënten zijn al wat ouder en redelijk vitaal. De woonomgeving is rustig en begeleiding is vraaggericht.

Zelfstandig begeleid wonen bij De Buitenhof in Driebergen

Er zijn 2 appartementen en 18 studio’s, verdeeld over de begane grond en de eerste verdieping. Op iedere verdieping is een gezamenlijke woonkamer.

Persoonlijke begeleiding bij De Buitenhof

Op de begane grond wonen mensen die ondersteunt worden bij de dagelijkse levensbehoeften. Op de eerste verdieping wonen mensen die wat zelfstandiger zijn. De bewoners hebben op iedere verdieping een gezamenlijke woonkamer met keuken voor de maaltijd en andere sociale activiteiten. In beide woonkamers wordt gezamenlijk gekookt en gegeten.


Adres
Alfred Tepepad 2
3972 DH Driebergen-Rijsenburg

Dagbestedingsactiviteiten

In de woonkamer op de begane grond worden op werkdagen dagbestedingsactiviteiten geboden, die gericht zijn op beleving en creatie. De bewoners kunnen ook buitenshuis in Driebergen dagbesteding doen. Er is 24 uur begeleiding aanwezig. ’s Nachts is dit een slaapwacht.

94,1%

van de cliënten geeft aan dat Philadelphia Top! of Goed helpt om hen het beste uit zichzelf te laten halen'.

Hier vind je ons