Je browser is verouderd en geeft deze website niet correct weer. Download een moderne browser en ervaar het internet beter, sneller en veiliger!

De Nieuwe Brink

De Nieuwe Brink

Nieuwe Brink is een woonlocatie in Voorthuizen voor mensen met een verstandelijke beperking (VB).

Wonen bij Nieuwe Brink

Nieuwe Brink heeft 19 appartementen (18 vaste woonplekken en 1 logeerplek). Je hebt bij ons je eigen appartement. Ieder appartement heeft een eigen woonkamer, een keuken, een slaapkamer en een badkamer. Je woont dus zelfstandig, maar je hebt begeleiding waar dat nodig is.

Gezellig

De locatie ligt op loopafstand van het gezellige centrum van Voorthuizen, dus je kunt makkelijk even een boodschap doen. Nieuwe Brink is opgedeeld in twee delen die allebei voorzien zijn van een gezellig steunpunt. Dit is een gezamenlijke ontmoetingsplek voor bewoners, waar je je verhaal kwijt kunt, samen kunt eten, drinken en/of een gezamenlijk activiteit kunt doen. Overdag ga je in principe naar het werk of naar de dagbesteding.

Contact en aanmelden

Wil je weten wat er voor jou mogelijk is of heb je vragen? Neem dan gerust contact met ons op.

0800 - 0830

Gemeten kwaliteit

'94,1% van de cliënten geeft aan dat Philadelphia Top! of Goed helpt om hen het beste uit zichzelf te laten halen'. Lees hier hoe wij er voor zorgen dat de kwaliteit van zorg altijd voorop staat

Deel deze pagina