Je browser is verouderd en geeft deze website niet correct weer. Download een moderne browser en ervaar het internet beter, sneller en veiliger!

Woudenberg

Tuinhuis

Doelgroep

Lichte verstandelijke beperking

Specialisme

Autisme, Visuele beperking

Locatietype

Woonlocatie

Faciliteiten

Parkeergelegenheid, Lift, Rolstoeltoegankelijk, Activiteitencentrum

Woonvorm

Woonlocatie, Appartement

Contact opties

Hoe kunnen we je helpen?

Aanmelden voor locatie [javascript protected email address] Bellen naar Clientbureau Contact voor leveranciers

Tuinhuis is een woonlocatie in Woudenberg met een Christelijke identiteit. Bij het Tuinhuis wonen mensen met een lichte/matige verstandelijke beperking (LVB). Er wonen hier vijftien mensen, waarvan er twee net buiten het Tuinhuis in een appartement wonen. Voor buiten Het Tuinhuis wonen is nog mogelijkheid tot uitbreiding. De leeftijd van de mensen die hier wonen ligt tussen de 21 en 59 jaar.

Wonen bij Tuinhuis

Alle bewoners van Het Tuinhuis hebben een modern appartement. Je woont op de eerste of tweede verdieping. Er is natuurlijk een lift. In je appartement heb je een woonkamer met keuken, slaapkamer, douche en berging voor de wasmachine. Je appartement maak je zelf of met hulp schoon.

Adres
Kersentuin 28
3931 SR Woudenberg

Gemeenschappelijke woonkamer

In de gemeenschappelijke woonkamer wordt gekookt en samen gegeten. Hier kun je andere cliënten ontmoeten of meedoen met een activiteit. In Het Tuinhuis hebben we veel vrijwilligers. Zij organiseren verschillende activiteiten met en voor de cliënten.

Overdag is iedereen op het werk of dagbesteding. Vanaf 16.00 uur is er begeleiding aanwezig. Je kunt altijd werken aan een doel van iets wat je bijvoorbeeld graag wilt leren. In de nacht is er een slaapdienst aanwezig.

In een paar stappen ben je in het gezellige, oude centrum van Woudenberg. Er is dichtbij ook een parkje waar je even kunt ontspannen.

"Door middel van contactmomenten kun je je verhaal kwijt"

94,1%

van de cliënten geeft aan dat Philadelphia Top! of Goed helpt om hen het beste uit zichzelf te laten halen'.

Hier vind je ons