Je browser is verouderd en geeft deze website niet correct weer. Download een moderne browser en ervaar het internet beter, sneller en veiliger!

Gasthuisstraat

Gasthuisstraat

Gasthuisstraat is een woonlocatie in Hilversum. Bij de Gasthuisstraat wonen veertien mensen met een verstandelijke beperking (VB). De meeste bewoners worden ook wat ouder en hebben extra zorg en ondersteuning nodig.

Wonen bij Gasthuisstraat

Iedereen heeft zijn eigen zit/slaapkamer. Die mag je helemaal inrichten zoals je zelf wilt. In je eigen kamer heb je privacy en kom je tot rust. Zes mensen wonen beneden en zeven mensen wonen boven. Eén bewoner heeft zijn eigen appartement. Veel bewoners hebben op de eigen kamer een televisie, telefoon en computer. Na de dagbesteding en in het weekend kun je je verhaal kwijt in de huiskamer. Daar koken en eten we ook samen. Dat is wel zo gezellig.

Ondersteuning

Er zijn veel bewoners met een vorm van autisme. De begeleiders weten precies hoe ze jou hierbij moeten helpen. Daar maken we duidelijke afspraken over in het ondersteuningsplan. Je voelt je hier helemaal thuis. Zo vieren we gezamenlijk alle feest- en verjaardagen. We laten je ieder jaargetijde ook binnen beleven. We wonen in de gezellige Havenstraatbuurt. Vlakbij het leuke centrum van Hilversum. Ook is het mooie groene stadspark De Oude Haven niet ver.

Contact en aanmelden

Wil je weten wat er voor jou mogelijk is of heb je vragen? Neem dan gerust contact met ons op.

0800 - 0830

Gemeten kwaliteit

'94,1% van de cliënten geeft aan dat Philadelphia Top! of Goed helpt om hen het beste uit zichzelf te laten halen'. Lees hier hoe wij er voor zorgen dat de kwaliteit van zorg altijd voorop staat

Deel deze pagina