Je browser is verouderd en geeft deze website niet correct weer. Download een moderne browser en ervaar het internet beter, sneller en veiliger!

Huizen

De Haar

Doelgroep

Verstandelijke beperking

Specialisme

Autisme, Auditieve beperking

Locatietype

Woonlocatie

Faciliteiten

Parkeergelegenheid

Woonvorm

Eigen zit/slaapkamer, Gemeenschappelijke ruimte, Gedeeld sanitair

Contact opties

Hoe kunnen we je helpen?

Aanmelden voor locatie [javascript protected email address] Bellen naar Clientbureau Contact voor leveranciers

De Haar is een woonlocatie in Huizen. Hier wonen mensen met een verstandelijke beperking (VB). De bewoners van de Haar zijn tussen 23 en 70 jaar.

Wonen bij de Haar

Er zijn twee groepen met vier en zeven bewoners. Groep 1 is vrij zelfstandig. Groep 2 heeft meer ondersteuning nodig. In de Haar zijn vier woonhuizen aan elkaar gekoppeld. Er zijn slaapkamers op de begane grond en op de eerste verdieping. Er is geen lift. Er is wel een enorme tuin rondom het huis.

Begeleiding

Overdag zit je op je werk of op de dagbesteding. ’s Avonds ben je lekker thuis. Dan zijn de begeleiders er ook. Op beide groepen hangt een warme sfeer. Je eet samen. En als je 's avonds niet naar je club gaat, kun je aan de grote tafel zitten. Daar kan je puzzelen. Spelletjes doen. Of televisiekijken.

Adres
De Haar 3/9
1273 CV Huizen

Familie

De Haar is opgezet door familie van de bewoners. De familie is ook betrokken bij de zorg en ondersteuning. Daarnaast zijn er 45 vrijwilligers. Deze helpen je bij koken, strijken, boodschappen doen en de tuin. Bij de Haar staat de Bijbel centraal. Dit betekent dat we samen bidden voor het eten. Samen christelijke liederen zingen en samen de Bijbel lezen. En op zondag gaan we naar de kerk.

"Bij de Haar staat de Bijbel centraal"

94,1%

van de cliënten geeft aan dat Philadelphia Top! of Goed helpt om hen het beste uit zichzelf te laten halen'.

Hier vind je ons