Je browser is verouderd en geeft deze website niet correct weer. Download een moderne browser en ervaar het internet beter, sneller en veiliger!

Hoevelaken

Middelaar

Doelgroep

Lichte verstandelijke beperking

Specialisme

Autisme

Locatietype

Woonlocatie

Faciliteiten

Parkeergelegenheid

Woonvorm

Eigen zit/slaapkamer

Contact opties

Hoe kunnen we je helpen?

Aanmelden voor locatie [javascript protected email address] Bellen naar Clientbureau Contact voor leveranciers

Middelaar is een woonlocatie in Hoevelaken. Bij de Middelaar wonen mensen met een lichte verstandelijke beperking (LVB). De bewoners zijn tussen de 24 en 40 jaar. Wil je zelfstandig wonen, maar heb je soms een beetje ondersteuning nodig? Dan is de Middelaar echt iets voor jou.

Wonen bij Middelaar

Bij de Middelaar heb je een eigen appartement. Daar woon je helemaal zelfstandig. Maar je woont niet helemaal alleen. Je woont met negen andere bewoners. Die ontmoet je in het steunpunt. Daar kun je samen eten. Een babbeltje maken. Of gewoon even uitrusten voor de televisie.

Adres
Dr. F.W. Klaarenbeeksingel 36
3871 XC Hoevelaken

Het steunpunt

Het steunpunt is na het werk of de dagbesteding open. Dan is er ook een begeleider. We ondersteunen iedereen waar hij of zij het nodig heeft. Ook leren we de bewoners nieuwe vaardigheden. Waardoor je nog zelfstandiger kunt wonen. Samen maken we duidelijke afspraken over de ondersteuning. De afspraken zetten we in een ondersteuningsplan.

De Middelaar ligt in een gewone woonwijk. De bushalte is niet ver. En je fietst zo naar het leuke centrum van Hoevelaken.

"Je woont bij ons zelfstandig, maar nooit alleen"

94,1%

van de cliënten geeft aan dat Philadelphia Top! of Goed helpt om hen het beste uit zichzelf te laten halen'.

Hier vind je ons