Je browser is verouderd en geeft deze website niet correct weer. Download een moderne browser en ervaar het internet beter, sneller en veiliger!

Middelaar

Middelaar

Middelaar is een woonlocatie in Hoevelaken. Bij de Middelaar wonen mensen met een lichte verstandelijke beperking (LVB). De bewoners zijn tussen de 24 en 40 jaar. Wil je zelfstandig wonen, maar heb je soms een beetje ondersteuning nodig? Dan is de Middelaar echt iets voor jou.

Wonen bij Middelaar

Bij de Middelaar heb je een eigen appartement. Daar woon je helemaal zelfstandig. Maar je woont niet helemaal alleen. Je woont met negen andere bewoners. Die ontmoet je in het steunpunt. Daar kun je samen eten. Een babbeltje maken. Of gewoon even uitrusten voor de televisie.

Het steunpunt

Het steunpunt is na het werk of de dagbesteding open. Dan is er ook een begeleider. We ondersteunen iedereen waar hij of zij het nodig heeft. Ook leren we de bewoners nieuwe vaardigheden. Waardoor je nog zelfstandiger kunt wonen. Samen maken we duidelijke afspraken over de ondersteuning. De afspraken zetten we in een ondersteuningsplan.

De Middelaar ligt in een gewone woonwijk. De bushalte is niet ver. En je fietst zo naar het leuke centrum van Hoevelaken.

Contact en aanmelden

Wil je weten wat er voor jou mogelijk is of heb je vragen? Neem dan gerust contact met ons op.

0800 - 0830

Gemeten kwaliteit

'94,1% van de cliënten geeft aan dat Philadelphia Top! of Goed helpt om hen het beste uit zichzelf te laten halen'. Lees hier hoe wij er voor zorgen dat de kwaliteit van zorg altijd voorop staat

Deel deze pagina