Je browser is verouderd en geeft deze website niet correct weer. Download een moderne browser en ervaar het internet beter, sneller en veiliger!

3e Oosterstraat

3e Oosterstraat

De 3e Oosterstraat is een woonlocatie in Hilversum voor ouderen met een verstandelijke beperking (VB).

Wonen bij de 3e Oosterstraat in Hilversum

Je woont hier met vijftien andere mensen verdeeld over twee verdiepingen. De bewoners beneden krijgen meer zorg en ondersteuning. De bewoners boven helpen we vooral bij hun zelfredzaamheid. Je hebt je eigen kleine zit/slaapkamer die inricht zoals je zelf wilt. Sanitaire voorzieningen zijn gemeenschappelijk. Je krijgt hulp van de begeleiders bij het onderhouden van je kamer. In de twee gemeenschappelijke huiskamers kun je samen eten, een spelletje doen en je verhaal kwijt na je dag op de dagbesteding.

Begeleiding

De begeleiders weten precies hoe ze met ouder wordende mensen om moeten gaan. We kijken goed naar wat jij wilt en nodig hebt. Daar helpen we je bij. Dit doen we met belevingsgerichte zorg. Jouw mening is belangrijk. Daarom is er iedere zes weken een huiskameroverleg. In dat overleg vertel je ons hoe je hier nog prettiger woont.

Dichtbij het stadspark De Oude Haven

Je woont in het centrum van Hilversum, dichtbij het mooie stadspark De Oude Haven. Daar kun je lekker wandelen. Het station is ook niet ver. Op de kleine binnenplaats van onze locatie kun je bij mooi weer ook zitten.

Contact en aanmelden

Wil je weten wat er voor jou mogelijk is of heb je vragen? Neem dan gerust contact met ons op.

0800 - 0830

Gemeten kwaliteit

'94,1% van de cliënten geeft aan dat Philadelphia Top! of Goed helpt om hen het beste uit zichzelf te laten halen'. Lees hier hoe wij er voor zorgen dat de kwaliteit van zorg altijd voorop staat

Deel deze pagina