Je browser is verouderd en geeft deze website niet correct weer. Download een moderne browser en ervaar het internet beter, sneller en veiliger!

Hilversum

3e Oosterstraat

Doelgroep

Lichte verstandelijke beperking, Verstandelijke beperking

Specialisme

Autisme, Psychiatrische problematiek, NAH

Locatietype

Woonlocatie

Faciliteiten

Rolstoeltoegankelijk, Activiteitencentrum

Woonvorm

Eigen zit/slaapkamer, Gemeenschappelijke ruimte

Contact opties

Hoe kunnen we je helpen?

Aanmelden voor locatie [javascript protected email address] Bellen naar Clientbureau Contact voor leveranciers

Als je ouder wordt wil je vaak anders wonen. Omdat je meer zorg nodig hebt. Of omdat je een fijne en rustige oude dag wilt. De 3e Oosterstraat in Hilversum is een woonplek voor iedereen met een verstandelijke beperking die een jaartje ouder wordt. Samen met anderen woon je in een huis. Er is 24 uur per dag begeleiding.

Wat je zelf kunt, doe je zelf. En er is begeleiding om je te helpen bij wat je moeilijk vindt. Tijdens de nacht is er hulp op afroep beschikbaar. Overdag ga je naar een dagcentrum voor dagbesteding of je bent lekker vrij.

Het belangrijkste vinden we dat jij je thuis voelt. Dat je veilig en vertrouwd kunt wonen. Dat je bij ons een fijne oude dag kunt hebben. Met rust, gezelligheid en de hulp die jij nodig hebt dichtbij.

Woning

Er zijn twee woningen met acht bewoners. Jouw woning heeft een gezamenlijke huiskamer en keuken. Hier eet je samen met de andere bewoners. Je kijkt samen tv. Of je doet een spelletje met elkaar. Je hebt je eigen slaapkamer. Er is een gezamenlijke badkamer die je met zijn vieren deelt en een ruimte waar wasmachines en drogers staan. Ook is er een gezellige tuin en een terras waar je heerlijk buiten kunt zitten.

Omschrijving

Je woont in het centrum van Hilversum, dichtbij het mooie stadspark De Oude Haven. Daar kun je lekker wandelen. Het station is ook niet ver. De winkels (Havenstraat, de Gijsbrecht van Amstelstraat of het centrum) zijn op loopafstand.

Voor wie is deze plek

Wil jij graag in een groep wonen? Samen met anderen en met de begeleiding die jij nodig hebt? Dat kan hier in een huiselijke en veilige omgeving. Sommige dingen kun je prima zelf. Zoals werken op de dagbesteding. En als je ondersteuning nodig hebt, dan is de begeleiding er voor jou.

Adres
3e Oosterstraat 33/43
1211 LM Hilversum

Dichtbij het stadspark De Oude Haven

Je woont in het centrum van Hilversum, dichtbij het mooie stadspark De Oude Haven. Daar kun je lekker wandelen. Het station is ook niet ver, wel zo handig!. Op de kleine binnenplaats van onze locatie kun je bij mooi weer ook lekker buiten zitten.

"In de gemeenschappelijke huiskamers kun je samen eten en spelletjes doen"

94,1%

van de cliënten geeft aan dat Philadelphia Top! of Goed helpt om hen het beste uit zichzelf te laten halen'.

Hier vind je ons