Je browser is verouderd en geeft deze website niet correct weer. Download een moderne browser en ervaar het internet beter, sneller en veiliger!

Rijsenburgselaan

Rijsenburgselaan

Rijsenburgselaan is een woonlocatie in Driebergen. Bij De Rijsenburgselaan wonen mensen met een licht verstandelijke beperking (LVB) of een verstandelijke beperking (VB). We wonen hier boven een oud klooster. Je hebt een eigen appartement.

Wonen bij Rijsenburgselaan

Bij Rijsenburgselaan heb je een eigen appartement. Met een woonkamer, slaapkamer, keuken en badkamer. Iedereen woont hier best zelfstandig. Maar er staat altijd een begeleider voor je klaar. We hebben een gemeenschappelijke woonkamer. Hier kan je samen koffie drinken en gezellig kletsen. Als je wilt mag je hier ook helpen met koken en samen eten. Maar dit hoeft natuurlijk niet. Het klooster staat op een mooie plek in Driebergen. Aan de rand van het bos. Heel sfeervol en lekker rustig.

Contact en aanmelden

Wil je weten wat er voor jou mogelijk is of heb je vragen? Neem dan gerust contact met ons op.

0800 - 0830

Gemeten kwaliteit

'94,1% van de cliënten geeft aan dat Philadelphia Top! of Goed helpt om hen het beste uit zichzelf te laten halen'. Lees hier hoe wij er voor zorgen dat de kwaliteit van zorg altijd voorop staat

Deel deze pagina