Je browser is verouderd en geeft deze website niet correct weer. Download een moderne browser en ervaar het internet beter, sneller en veiliger!

Zijpenberg

Zijpenberg

De Zijpenberg is een woonlocatie in Amersfoort. Bij De Zijpenberg wonen mensen met een licht verstandelijke beperking (LVB) en mensen met een verstandelijke beperking (VB), soms in combinatie met autisme, psychische of psychiatrische klachten. Er wonen jongeren en volwassenen. Tussen de 20 en 55 jaar. Overdag gaat bijna iedereen naar de dagbesteding of naar het werk.

Wonen bij De Zijpenberg

Bij De Zijpenberg heb je een eigen appartement. Met een woonkamer, een keuken, een badkamer en een slaapkamer.Op het steunpunt kan je elkaar ontmoeten. Daar kan je samen koken en eten. Ook kan je er leuke activiteiten doen. En elkaar ontmoeten. Je verhaal kwijt aan een van de begeleiders.

In het weekend gaan sommige bewoners stappen. We organiseren leuke activiteiten. Bijvoorbeeld een filmavond. Ook zijn er vrijwilligers die leuke dingen komen doen zoals wandelen, koken, bakken of creatieve activiteiten. De Zijpenberg ligt in de wijk Vathorst. De winkels, bibliotheek en het treinstation zijn vlakbij.

Contact en aanmelden

Wil je weten wat er voor jou mogelijk is of heb je vragen? Neem dan gerust contact met ons op.

0800 - 0830

Gemeten kwaliteit

'94,1% van de cliënten geeft aan dat Philadelphia Top! of Goed helpt om hen het beste uit zichzelf te laten halen'. Lees hier hoe wij er voor zorgen dat de kwaliteit van zorg altijd voorop staat

Deel deze pagina