Je browser is verouderd en geeft deze website niet correct weer. Download een moderne browser en ervaar het internet beter, sneller en veiliger!

Larenseweg

Larenseweg

Larenseweg is een woonlocatie in Hilversum voor mensen met een verstandelijke beperking (VB) en een lichte verstandelijke beperking (LVB).

Wonen bij Larenseweg in Hilversum

Locatie Larenseweg is een modern appartementencomplex met in totaal 95 appartementen voor starters op de woningmarkt. Hiervan zijn 20 appartementen bestemd voor bewoners van Philadelphia. Het mooie aan deze locatie is dat je met zijn allen in één gebouw woont. Er wordt geen onderscheid gemaakt tussen bewoners met of zonder beperking. Het gaat erom wie je bent en niet wat je hebt. De appartementen zijn ruim van opzet (40 tot 50 m2) met een eigen slaapkamer, keuken en badkamer.

Begeleiding

De begeleiding is op afroep beschikbaar. Samen met jouw vaste begeleider maak je afspraken over hoe jouw begeleiding eruit ziet. We werken er samen aan zodat jij zo zelfstandig mogelijk kunt wonen en zoveel mogelijk gewoon je eigen leven kunt leiden.

Ligging

Je woont op loopafstand van het bruisende centrum van Hilversum. Er zijn drie supermarkten op minder dan drie minuten loopafstand om uit te kiezen. Tegenover het gebouw vind je ook winkelcentrum Seinhorst. Je kunt in de buurt gratis parkeren of via de woningbouwvereniging een parkeerplek huren. Wijkvoorzieningen zoals het buurthuis, de huisartsenpraktijk of de mogelijkheden voor een werk/leertraject vind je om de hoek.

Contact en aanmelden

Wil je weten wat er voor jou mogelijk is of heb je vragen? Neem dan gerust contact met ons op.

0800 - 0830

Gemeten kwaliteit

'94,1% van de cliënten geeft aan dat Philadelphia Top! of Goed helpt om hen het beste uit zichzelf te laten halen'. Lees hier hoe wij er voor zorgen dat de kwaliteit van zorg altijd voorop staat

Deel deze pagina