Je browser is verouderd en geeft deze website niet correct weer. Download een moderne browser en ervaar het internet beter, sneller en veiliger!

Hilversum

Larenseweg

Doelgroep

Lichte verstandelijke beperking, Verstandelijke beperking

Specialisme

Autisme, Psychische problematiek, Epilepsie, NAH

Locatietype

Ambulante begeleiding, Woonlocatie

Faciliteiten

Parkeergelegenheid, Lift

Woonvorm

Appartement, Studio

Contact opties

Hoe kunnen we je helpen?

Aanmelden voor locatie [javascript protected email address] Bellen naar Clientbureau Contact voor leveranciers

Larenseweg is een woonlocatie in Hilversum voor mensen met een verstandelijke beperking (VB) en een lichte verstandelijke beperking (LVB).

Wonen bij Larenseweg in Hilversumm

Locatie Larenseweg is een modern appartementencomplex met in totaal 95 appartementen voor starters op de woningmarkt. Hiervan zijn 20 appartementen bestemd voor bewoners van Philadelphia. Het mooie aan deze locatie is dat je met zijn allen in één gebouw woont. Er wordt geen onderscheid gemaakt tussen bewoners met of zonder beperking. Het gaat erom wie je bent en niet wat je hebt. De appartementen zijn ruim van opzet (40 tot 50 m2) met een eigen slaapkamer, keuken en badkamer.

Begeleiding

De begeleiding is op afroep beschikbaar. Samen met jouw vaste begeleider maak je afspraken over hoe jouw begeleiding eruit ziet. We werken er samen aan zodat jij zo zelfstandig mogelijk kunt wonen en zoveel mogelijk gewoon je eigen leven kunt leiden.

Adres
Verbindingslaan 47
1221 CD Hilversum

Ligging

Je woont op loopafstand van het bruisende centrum van Hilversum. Er zijn drie supermarkten op minder dan drie minuten loopafstand om uit te kiezen. Tegenover het gebouw vind je ook winkelcentrum Seinhorst. Je kunt in de buurt gratis parkeren of via de woningbouwvereniging een parkeerplek huren. Wijkvoorzieningen zoals het buurthuis, de huisartsenpraktijk of de mogelijkheden voor een werk/leertraject vind je om de hoek.

94,1%

van de cliënten geeft aan dat Philadelphia Top! of Goed helpt om hen het beste uit zichzelf te laten halen'.

Hier vind je ons