Je browser is verouderd en geeft deze website niet correct weer. Download een moderne browser en ervaar het internet beter, sneller en veiliger!

Begeleid wonen Zwolle

Wil je begeleid wonen in Zwolle? Bij de woonlocaties van Philadelphia word je op maat begeleid in jouw eigen kamer of appartement.

Contact

Begeleid wonen Zwolle

Wil je graag begeleid wonen in Zwolle? Dat kan bij de woonlocaties van Philadelphia. Teams met professionele begeleiders staan voor jou klaar om je op maat te begeleiden. De begeleiding wordt afgestemd op jouw talenten en ontwikkeling. Je kunt zelf doen wat je al kan en nieuwe vaardigheden aanleren. Op die manier kan je zo zelfstandig mogelijk wonen. Je kunt natuurlijk een eigen woning huren, maar Philadelphia heeft in Zwolle mooie en vertrouwde woonlocaties voor begeleid wonen in Zwolle bij Philadelphia. Afhankelijk van de locatie heb je er een eigen kamer of appartement. Het appartement bevat een zit- en slaapkamer, een keukentje en een badkamer. Jouw kamer of appartement kan je helemaal naar jouw smaak inrichten. Zo zal jij je er snel thuis en op je gemak voelen. Elke locatie heeft ook gemeenschappelijke ruimtes, zoals een huiskamer waar de bewoners samen kunnen komen.

Begeleid wonen bij jou in de buurt

Er zijn drie woonlocaties voor begeleid wonen in Zwolle. In de omgeving van Zwolle vind je nog meer andere woonlocaties. Deze zijn gevestigd in Wapenveld, IJsselmuiden, Kampen, Genemuiden, Dalfsen, Zwartsluis en Heerde. Al deze woonlocaties zijn gunstig gelegen in de stad of het dorp. Zo is er altijd wel een supermarkt of winkelcentrum in de buurt en kan je er dichtbij naar de kerk, een sportvereniging of muziekles. Daardoor kan je er vanuit jouw woning gemakkelijk op uit. Je hebt een Wlz-indicatie (Wet langdurige zorg) nodig voor het begeleid wonen in Zwolle in een woning van Philadelphia. Op basis van jouw zorgvraag en ondersteuningsbehoefte maken we een plan voor jouw begeleiding. Het is ook mogelijk om andere diensten en producten van Philadelphia te gebruiken, zoals een leerwerktraject of dagbesteding in Zwolle. Over deze en vele andere onderwerpen zullen we afspraken. Meer hierover lees je hier: Wonen bij Philadelphia en Wie betaalt wat?.

Bescherm wonen Zwolle

Bij het begeleid wonen in Zwolle krijg je de begeleiding die bij jou past. Heb je behoefte aan meer structuur en regelmaat? Dan is beschermd wonen meer iets voor jou. Vooral voor mensen met psychische en/of gedragsproblemen is dit de beste keuze. De extra begeleiding die hier wordt geboden biedt meer structuur en rust, zodat je alsnog zo zelfstandig mogelijk kunt wonen.