Je browser is verouderd en geeft deze website niet correct weer. Download een moderne browser en ervaar het internet beter, sneller en veiliger!

Kampen

Stolpen

Doelgroep

Moeilijk verstaanbaar gedrag, Verstandelijke beperking

Specialisme

Autisme, Epilepsie

Locatietype

Intensieve zorglocatie, Woonlocatie

Faciliteiten

Snoezelruimte, Parkeergelegenheid, Lift, Rolstoeltoegankelijk

Woonvorm

Eigen zit/slaapkamer, Gemeenschappelijke ruimte, Gedeeld sanitair

Contact opties

Hoe kunnen we je helpen?

Aanmelden voor locatie [javascript protected email address] Bellen naar Clientbureau Contact voor leveranciers

Stolpen is een intensieve zorglocatie in Kampen. Hier wonen mensen met een licht verstandelijke beperking (LVB), met moeilijk verstaanbaar gedrag (MVG) of een ernstig meervoudige beperking (EMB). Op de Stolpen is het gezellig. En soms ook lekker hectisch.

Wonen bij Stolpen

We wonen hier met achttien mensen van alle leeftijden. Op de Stolpen zijn vier woongroepen. Deze bestaan per groep uit drie tot vijf bewoners. Iedereen heeft zijn eigen zit/slaapkamer. Daar heb je privacy en kom je tot rust. Iedere groep heeft een gemeenschappelijke woonkamer. Daar is het huiselijk en sfeervol. Je hebt vaste begeleiders. Die leren jou goed kennen. Zij helpen je waar jij het nodig hebt. We gaan ook vaak in kleinere groepjes leuke dingen doen.

Begeleiding

De meesten van ons kunnen moeilijk praten. Dat is helemaal niet erg. De begeleiders weten goed hoe ze wel met jou kunnen communiceren. De zorg is warm en intensief. We bieden jou ook veel structuur. We willen dat jij het naar je zin hebt. Dat jij je thuis voelt.

Adres
Jacob Catsstraat 131
8265 XN Kampen

Dagbesteding

Overdag is er voor alle bewoners dagbesteding mogelijk. Er zijn genoeg dagbestedingslocaties in de regio waar jij het leuk vindt. Bij mooi weer zit iedereen vaak in onze grote tuin. Daar kun je lekker schommelen of op de trampoline springen.

’s Avonds en in het weekend zijn er vrijwilligers waar je leuke dingen mee kunt doen. Of op zondag mee naar de kerk kunt. We vinden onze christelijke identiteit belangrijk.

"We hebben een gezellige gezamenlijke woonkamer, heel sfeervol!"

94,1%

van de cliënten geeft aan dat Philadelphia Top! of Goed helpt om hen het beste uit zichzelf te laten halen'.

Hier vind je ons