Je browser is verouderd en geeft deze website niet correct weer. Download een moderne browser en ervaar het internet beter, sneller en veiliger!

1e Ebbinge

1e Ebbinge

De 1e Ebbinge is een woonlocatie Kampen. Hier wonen 28 cliënten met een lichte tot matige verstandelijke beperking (LVB).

Wonen bij 1e Ebbinge

De locatie heeft 28 appartementen met zitkamer, keuken, slaapkamer , douche en toilet en aansluiting voor wasmachine en droger, hal en eigen berging. De begane grond heeft tien appartementen plus een ontmoetingsruimte en keuken. Op de eerste verdieping zijn veertien appartementen, een ontmoetingsruimte en keuken. De tweede verdieping heeft vier appartementen en een washok voor gezamenlijk gebruik. In de gezamenlijke ruimte wordt gekookt door de begeleiding. Aan de achterkant is een grote parkeerplaats, bereikbaar via de Anjerstraat.

Zelf koken

In de appartementen kun je zelf koken, als je dat wilt. Je moet daarvoor zelf de voorzieningen treffen. De keuken heeft een aanrecht met onder en boven kastjes. Daarnaast is er ruimte voor een kooktoestel en bijvoorbeeld een koelkast.

1e Ebbinge zit in het centrum van Kampen. Dichtbij polikliniek, school, verpleegtehuis, bushalte, winkels en uitgaansgelegenheid. Er werkt een team van professionele begeleiders.

Contact en aanmelden

Wil je weten wat er voor jou mogelijk is of heb je vragen? Neem dan gerust contact met ons op.

0800 - 0830

Gemeten kwaliteit

'94,1% van de cliënten geeft aan dat Philadelphia Top! of Goed helpt om hen het beste uit zichzelf te laten halen'. Lees hier hoe wij er voor zorgen dat de kwaliteit van zorg altijd voorop staat

Deel deze pagina