Je browser is verouderd en geeft deze website niet correct weer. Download een moderne browser en ervaar het internet beter, sneller en veiliger!

Brugstraat

Brugstraat

Aan de rand van het dorp Heerde ligt woonlocatie Brugstraat. Hier wonen mensen met een ernstige meervoudige beperking (EMB). Zij kunnen hier ook hun zinvolle daginvulling genieten.

Op de Brugstraat wonen we in een fijne, belevingsgerichte omgeving, waar de medewerkers oog hebben voor jou als mens. Ze hebben ook de professionele kwaliteiten om zo goed mogelijk aan te sluiten bij jouw behoefte.

De Brugstraat heeft drie woningen waarin bewoners hun eigen appartement hebben. Per woning is er een ruime gemeenschappelijke woonkamer. Ook zijn er aangepaste badkamers. In de binnentuin is een beleeftuin ingericht.

Een gewoon leven, een eigen leven

We verzorgen en begeleiden de bewoners met een ernstige meervoudige beperking vanuit de LACCS-visie. Dit staat voor Lichamelijk welzijn, Alertheid, Contact, Communicatie en een Stimulerende tijdsbesteding. We stemmen de begeleiding en dagindeling hierop af en betrekken familie en vrijwilligers zo veel als mogelijk. Zo halen we het beste uit elkaar.

Vrijwilligers

Er zijn vrijwilligers betrokken bij de locatie. Zij ondersteunen bij de begeleiding door bijvoorbeeld de was te vouwen. Daarnaast doen ze gezellige dingen met de bewoners, zoals fietsen met de duofiets.

Contact en aanmelden

Wil je weten wat er voor jou mogelijk is of heb je vragen? Neem dan gerust contact met ons op.

0800 - 0830

Gemeten kwaliteit

'94,1% van de cliënten geeft aan dat Philadelphia Top! of Goed helpt om hen het beste uit zichzelf te laten halen'. Lees hier hoe wij er voor zorgen dat de kwaliteit van zorg altijd voorop staat

Deel deze pagina