Je browser is verouderd en geeft deze website niet correct weer. Download een moderne browser en ervaar het internet beter, sneller en veiliger!

Heerde

Brugstraat

Doelgroep

Ernstige meervoudige beperking

Specialisme

Epilepsie, Lichamelijke beperking, Visuele beperking

Locatietype

Intensieve zorglocatie, Woonlocatie, Werk en dagbesteding

Faciliteiten

Snoezelruimte, Parkeergelegenheid, Rolstoeltoegankelijk

Woonvorm

Intensieve zorglocatie

Contact opties

Hoe kunnen we je helpen?

Aanmelden voor locatie [javascript protected email address] Bellen naar Clientbureau Contact voor leveranciers

Aan de rand van het dorp Heerde ligt woonlocatie Brugstraat. Hier wonen mensen met een ernstige meervoudige beperking (EMB). Zij kunnen hier ook hun zinvolle daginvulling genieten.

Op de Brugstraat wonen we in een fijne, belevingsgerichte omgeving, waar de medewerkers oog hebben voor jou als mens. Ze hebben ook de professionele kwaliteiten om zo goed mogelijk aan te sluiten bij jouw behoefte.

De Brugstraat heeft drie woningen waarin bewoners hun eigen appartement hebben. Per woning is er een ruime gemeenschappelijke woonkamer. Ook zijn er aangepaste badkamers. In de binnentuin is een beleeftuin ingericht.

Een gewoon leven, een eigen leven

We verzorgen en begeleiden de bewoners met een ernstige meervoudige beperking vanuit de LACCS-visie. Dit staat voor Lichamelijk welzijn, Alertheid, Contact, Communicatie en een Stimulerende tijdsbesteding. We stemmen de begeleiding en dagindeling hierop af en betrekken familie en vrijwilligers zo veel als mogelijk. Zo halen we het beste uit elkaar.

Adres
Brugstraat 2b, 2c en 2d
8181 VH Heerde

Vrijwilligers

Er zijn vrijwilligers betrokken bij de locatie. Zij ondersteunen bij de begeleiding door bijvoorbeeld de was te vouwen. Daarnaast doen ze gezellige dingen met de bewoners, zoals fietsen met de duofiets.

94,1%

van de cliënten geeft aan dat Philadelphia Top! of Goed helpt om hen het beste uit zichzelf te laten halen'.

Hier vind je ons