Je browser is verouderd en geeft deze website niet correct weer. Download een moderne browser en ervaar het internet beter, sneller en veiliger!

Ijsselmuiden

De Rietgors

Doelgroep

Lichte verstandelijke beperking, Verstandelijke beperking

Locatietype

Woonlocatie

Faciliteiten

Parkeergelegenheid

Woonvorm

Woonlocatie

Contact opties

Hoe kunnen we je helpen?

Aanmelden voor locatie [javascript protected email address] Bellen naar Clientbureau Contact voor leveranciers

De Rietgors is een woonlocatie in IJsselmuiden. Bij de Rietgors wonen mensen met een lichte verstandelijke beperking (LVB) of een verstandelijke beperking (VB). Groeien en ontwikkelen is een belangrijk doel op de Rietgors. De meeste bewoners maken op de Rietgors dan ook een flinke persoonlijke groei door.

Wonen bij de Rietgors

Iedereen heeft een eigen appartement. Met slaapkamer, badkamer en keukentje. Daarnaast is er gemeenschappelijke huiskamer. Dat noemen we het Meetpoint.

Begeleiding op maat

Bij de Rietgors krijg je begeleiding op maat. De begeleiders komen naar jouw appartement. Ze ondersteunen je daar met wat jij nodig hebt. Ook is er begeleiding in het Meetpoint. Je hebt te maken met vaste, enthousiaste begeleiders. Die leren jou goed kennen.

Adres
Rietgors 4
8271 GG Ijsselmuiden

Het Meetpoint

Het Meetpoint is op gezette tijden open. Er heerst een gezellige huiselijke sfeer. Je kunt er ’s avonds eten of je maaltijd afhalen om in je eigen appartement op te eten. Wat jij wilt. In het Meetpoint kun je ’s avonds ook terecht om samen koffie te drinken, tv te kijken of om spelletjes te doen.

“Ik zou niet meer terug willen, naar het groepswonen. Ik wil juist alleen maar verder groeien.”

"Rust, wanneer ik dat wil, in mijn eigen appartementje en gezelligheid in het Meetpoint"

94,1%

van de cliënten geeft aan dat Philadelphia Top! of Goed helpt om hen het beste uit zichzelf te laten halen'.

Hier vind je ons