Je browser is verouderd en geeft deze website niet correct weer. Download een moderne browser en ervaar het internet beter, sneller en veiliger!

De Rietgors

De Rietgors

De Rietgors is een woonlocatie in IJsselmuiden. Bij de Rietgors wonen mensen met een lichte verstandelijke beperking (LVB) of een verstandelijke beperking (VB). Groeien en ontwikkelen is een belangrijk doel op de Rietgors. De meeste bewoners maken op de Rietgors dan ook een flinke persoonlijke groei door.

Wonen bij de Rietgors

Iedereen heeft een eigen appartement. Met slaapkamer, badkamer en keukentje. Daarnaast is er gemeenschappelijke huiskamer. Dat noemen we het Meetpoint.

Begeleiding op maat

Bij de Rietgors krijg je begeleiding op maat. De begeleiders komen naar jouw appartement. Ze ondersteunen je daar met wat jij nodig hebt. Ook is er begeleiding in het Meetpoint. Je hebt te maken met vaste, enthousiaste begeleiders. Die leren jou goed kennen.

Het Meetpoint

Het Meetpoint is op gezette tijden open. Er heerst een gezellige huiselijke sfeer. Je kunt er ’s avonds eten of je maaltijd afhalen om in je eigen appartement op te eten. Wat jij wilt. In het Meetpoint kun je ’s avonds ook terecht om samen koffie te drinken, tv te kijken of om spelletjes te doen.

“Rust, wanneer ik dat wil, in mijn eigen appartementje en gezelligheid in het Meetpoint.”

“Ik zou niet meer terug willen, naar het groepswonen. Ik wil juist alleen maar verder groeien.”

Contact en aanmelden

Wil je weten wat er voor jou mogelijk is of heb je vragen? Neem dan gerust contact met ons op.

0800 - 0830

Gemeten kwaliteit

'94,1% van de cliënten geeft aan dat Philadelphia Top! of Goed helpt om hen het beste uit zichzelf te laten halen'. Lees hier hoe wij er voor zorgen dat de kwaliteit van zorg altijd voorop staat

Deel deze pagina