Je browser is verouderd en geeft deze website niet correct weer. Download een moderne browser en ervaar het internet beter, sneller en veiliger!

Wapenveld

De Vree

Doelgroep

Lichte verstandelijke beperking, Verstandelijke beperking

Locatietype

Woonlocatie

Faciliteiten

Parkeergelegenheid, Lift, Rolstoeltoegankelijk

Woonvorm

Eigen zit/slaapkamer, Gemeenschappelijke ruimte, Eigen sanitair, Eigen keukenblok

Contact opties

Hoe kunnen we je helpen?

Aanmelden voor locatie [javascript protected email address] Bellen naar Clientbureau Contact voor leveranciers

De Vree is een woonlocatie in Wapenveld voor mensen met een lichte verstandelijke beperking (LVB) of een verstandelijke beperking (VB).

Wonen bij de Vree in Wapenveld

De locatie heeft drie verdiepingen waar twintig mensen wonen. Bijna alle appartementen hebben een zit/slaapkamer met keukentje, badkamer met douche en wc, een terras of balkon. Ook is er ruimte voor een wasmachine en droger. Twee appartementen zijn iets kleiner. Daar is geen aparte zit/slaapkamer.

Je kunt ook gebruik maken van de gemeenschappelijke ontmoetingsruimte of huiskamer om bijvoorbeeld samen koffie te drinken of ’s avonds samen te eten. Overdag is het rustig in huis. Dan is bijna iedereen naar de dagbesteding. Om 16.30u is iedereen weer terug en wordt het gezellig druk. Dan kun je koffiedrinken en een praatje maken met anderen. Maar je kunt natuurlijk ook naar je eigen appartement gaan en daar koken en eten.

Hulp als jij dat nodig hebt

Je doet veel zelf, maar als je hulp nodig hebt, dan ondersteunen we jou. Doordeweeks is er op elke verdieping begeleiding aanwezig vanaf 15.30u tot de volgende ochtend 10.30u. In het weekend is de begeleiding 24 uur aanwezig. Tijdens de piekmomenten zijn er meerdere begeleiders aanwezig. Overdag ga je naar je (vrijwilligers)werk, dagbesteding of heb je misschien een andere invulling voor je dag.


Adres
De Vree 62
8191 JE Wapenveld

Wapenveld

Sommige bewoners gaan naar clubs in Wapenveld. Naar het koor, de handwerkclub of de bijbelkring. Wapenveld is een leuk dorp waar op loopafstand winkels zijn.

94,1%

van de cliënten geeft aan dat Philadelphia Top! of Goed helpt om hen het beste uit zichzelf te laten halen'.

Hier vind je ons