Je browser is verouderd en geeft deze website niet correct weer. Download een moderne browser en ervaar het internet beter, sneller en veiliger!

Eikenlaan

Eikenlaan

Eikenlaan is een woonlocatie in Zwolle. Hier wonen mensen met een verstandelijke beperking (VB) of een ernstige meervouidige beperking (EMB). Het huis aan de Eikenlaan is erg mooi en speciaal voor ons gebouwd.

Wonen bij Eikenlaan

We wonen bij de Eikenlaan met dertien mensen. Iedereen heeft een eigen woning. Je hebt een zit/slaapkamer, een keukentje en een badkamer. Beneden kunnen mensen met een rolstoel wonen. De zorg die je krijgt, is op maat. Ieder van ons krijgt precies wat nodig is. En dat is soms best veel.

Actieve vrijwilligers

Er zijn veel vrijwilligers actief die langskomen en meehelpen. Wie het nodig heeft, krijgt alleen aandacht. Overdag werken veel mensen. Maar ’s avonds doen we veel samen. We drinken vaak koffie of thee. Ook eten we meestal met elkaar.

Ouderinitiatief

Veel mensen die hier wonen, zijn ook in de wijk Berkum geboren en opgegroeid. Onze ouders zijn ooit met dit huis begonnen. Zij wilden iets speciaals in Berkum. En dat is gelukt. In de buurt is een klein winkelcentrum. Ook zijn er kerkdiensten en disco-avonden speciaal voor ons.

Contact en aanmelden

Wil je weten wat er voor jou mogelijk is of heb je vragen? Neem dan gerust contact met ons op.

0800 - 0830

Gemeten kwaliteit

'94,1% van de cliënten geeft aan dat Philadelphia Top! of Goed helpt om hen het beste uit zichzelf te laten halen'. Lees hier hoe wij er voor zorgen dat de kwaliteit van zorg altijd voorop staat

Deel deze pagina