Je browser is verouderd en geeft deze website niet correct weer. Download een moderne browser en ervaar het internet beter, sneller en veiliger!

Rondweg

Rondweg

Rondweg is een woonlocatie in Kampen voor mensen met een lichte verstandelijke beperking (LVB).

Wonen bij Rondweg


Het project Rondweg bestaat uit vier eengezinswoningen, waarbij twee woningen met elkaar verbonden zijn. Er is een grote huiskamer en ook op de verdieping is de tussenmuur door gebroken. Er is plek voor twaalf mensen. Je woont in een woning van drie of van zes mensen. Je hebt je eigen zit-slaapkamer.

In de drie huiskamers kun je elkaar ontmoeten en bieden we activiteiten aan zoals gezamenlijk koffiedrinken en eten, groepsbesprekingen en hobby- of vrije tijdmomenten. Er is ook ruimte om een thema te bespreken tijdens de reguliere huiskamergesprekken. Voor de gezamenlijk ruimtes zijn we samen verantwoordelijk. Dit betekent dat ieder zijn steentje bijdraagt.

Begeleiding


Bij ons kun je je zelfstandigheid vergroten, zodat je kunt doorstromen naar een passende woonplek. We kijken naar de competenties die je hebt en helpen je deze te vergroten. Medewerkers ondersteunen de gezamenlijke momenten en stimuleren je contacten met anderen. De begeleiding is deels groepsgericht, maar gaat vooral uit van jou en jouw hulpvraag. In de gezamenlijke huiskamer bieden we activiteiten en groepsmomenten aan die aansluiten bij jouw hulpvragen en behoeften.

Contact en aanmelden

Wil je weten wat er voor jou mogelijk is of heb je vragen? Neem dan gerust contact met ons op.

0800 - 0830

Gemeten kwaliteit

'94,1% van de cliënten geeft aan dat Philadelphia Top! of Goed helpt om hen het beste uit zichzelf te laten halen'. Lees hier hoe wij er voor zorgen dat de kwaliteit van zorg altijd voorop staat

Deel deze pagina