Je browser is verouderd en geeft deze website niet correct weer. Download een moderne browser en ervaar het internet beter, sneller en veiliger!

Kampen

Rondweg

Doelgroep

Lichte verstandelijke beperking, Verstandelijke beperking

Specialisme

Autisme

Locatietype

Woonlocatie

Faciliteiten

Parkeergelegenheid

Woonvorm

Gemeenschappelijke ruimte, Gedeeld sanitair

Contact opties

Hoe kunnen we je helpen?

Aanmelden voor locatie [javascript protected email address] Bellen naar Clientbureau Contact voor leveranciers

Rondweg is een woonlocatie in Kampen voor mensen met een lichte verstandelijke beperking (LVB).

Wonen bij Rondweg


Het project Rondweg bestaat uit vier eengezinswoningen, waarbij twee woningen met elkaar verbonden zijn. Er is een grote huiskamer en ook op de verdieping is de tussenmuur door gebroken. Er is plek voor twaalf mensen. Je woont in een woning van drie of van zes mensen. Je hebt je eigen zit-slaapkamer.

In de drie huiskamers kun je elkaar ontmoeten en bieden we activiteiten aan zoals gezamenlijk koffiedrinken en eten, groepsbesprekingen en hobby- of vrije tijdmomenten. Er is ook ruimte om een thema te bespreken tijdens de reguliere huiskamergesprekken. Voor de gezamenlijk ruimtes zijn we samen verantwoordelijk. Dit betekent dat ieder zijn steentje bijdraagt.

Adres
Rondweg 150-153
8262 GT Kampen

Begeleiding

Bij ons kun je je zelfstandigheid vergroten, zodat je kunt doorstromen naar een passende woonplek. We kijken naar de competenties die je hebt en helpen je deze te vergroten. Medewerkers ondersteunen de gezamenlijke momenten en stimuleren je contacten met anderen. De begeleiding is deels groepsgericht, maar gaat vooral uit van jou en jouw hulpvraag. 

"In de gezamenlijke huiskamer bieden we activiteiten en groepsmomenten"

94,1%

van de cliënten geeft aan dat Philadelphia Top! of Goed helpt om hen het beste uit zichzelf te laten halen'.

Hier vind je ons