Je browser is verouderd en geeft deze website niet correct weer. Download een moderne browser en ervaar het internet beter, sneller en veiliger!

Vijverhof Kampen

Vijverhof Kampen

De Vijverhof is een woonlocatie in Kampen. Hier wonen mensen met een verstandelijke beperking (VB). We wonen hier met 30 bewoners en zijn allemaal wat ouder. De Vijverhof is ook een werk en dagbesteding. Dit doen we in het woonzorgcentrum de 'Vijverhof'.

Wonen bij De Vijverhof.

Iedereen heeft een eigen appartement met een woonkamer, een keuken, een slaapkamer en een badkamer. We wonen op twee verdiepingen. Er is een lift op locatie. Er is een gemeenschappelijke woonkamer. Hier kan je andere bewoners ontmoeten. Een spelletje spelen. Televisie kijken. Als je wat ouder wordt, heb je steeds meer ondersteuning nodig. De begeleiders helpen je hier bij. Ze staan altijd voor je klaar. En helpen je wanneer het nodig is.

Contact en aanmelden

Wil je weten wat er voor jou mogelijk is of heb je vragen? Neem dan gerust contact met ons op.

0800 - 0830

Gemeten kwaliteit

'94,1% van de cliënten geeft aan dat Philadelphia Top! of Goed helpt om hen het beste uit zichzelf te laten halen'. Lees hier hoe wij er voor zorgen dat de kwaliteit van zorg altijd voorop staat

Deel deze pagina