Je browser is verouderd en geeft deze website niet correct weer. Download een moderne browser en ervaar het internet beter, sneller en veiliger!

Blexterstraat

Blexterstraat

De Blexterstraat is een woonlocatie in IJsselmuiden, in de gemeente Kampen. Hier wonen mensen met een lichte verstandelijke beperking (LVB), een verstandelijke beperking (VB) en moeilijk verstaanbaar gedrag (MVG).

Wonen op de Blexterstraat

Op de Blexterstraat wonen wij met 23 mensen. Wij hebben vier groepen, verdeeld over drie verdiepingen. Deze groepen noemen wij A, B, C & D. Op de groepen A en B worden de badkamers gedeeld, op de groepen C en D heeft iedere bewoner een eigen badkamer. Iedere groep heeft een gemeenschappelijke huiskamer. Daar eten we, doen we samen spelletjes en kun je je verhaal kwijt. Er is een lift aanwezig in het gebouw.

Overdag naar de dagbesteding /werk

Je gaat overdag naar de dagbesteding of werk. Daar kun je lopend, fietsend of met de taxi naartoe. De begeleiders zijn er 24 uur per dag. Dus ook als je overdag niet naar het werk of de dagbesteding kunt gaan, kun je (in overleg) gewoon thuis zijn. Je woont hier in de kern van IJsselmuiden. Vlak bij het station en de winkels. Daar kun je zelf of met een begeleider boodschappen doen. Ook de kerk is dichtbij.

"Ik heb met vaste begeleiders te maken. Die kennen mij goed."

Contact en aanmelden

Wil je weten wat er voor jou mogelijk is of heb je vragen? Neem dan gerust contact met ons op.

0800 - 0830

Gemeten kwaliteit

'94,1% van de cliënten geeft aan dat Philadelphia Top! of Goed helpt om hen het beste uit zichzelf te laten halen'. Lees hier hoe wij er voor zorgen dat de kwaliteit van zorg altijd voorop staat

Deel deze pagina