Je browser is verouderd en geeft deze website niet correct weer. Download een moderne browser en ervaar het internet beter, sneller en veiliger!

Dalfsen

Veldwachterstraat

Doelgroep

Ouderen, Lichte verstandelijke beperking, Moeilijk verstaanbaar gedrag, Verstandelijke beperking

Specialisme

Autisme, Psychische problematiek, Psychiatrische problematiek, Epilepsie, Geriatrische problematiek, Ouders met een beperking

Locatietype

Intensieve zorglocatie, Woonlocatie, Werk en dagbesteding

Faciliteiten

Catering, Parkeergelegenheid, Lift, Rolstoeltoegankelijk

Woonvorm

Appartement, Gemeenschappelijke ruimte, Eigen sanitair, Eigen keukenblok

Contact opties

Hoe kunnen we je helpen?

Aanmelden voor locatie [javascript protected email address] Bellen naar Clientbureau Contact voor leveranciers

Veldwachterstraat is een intensieve zorg- en woonlocatie in Dalfsen. Bij de Veldwachterstraat wonen mensen met een licht verstandelijke beperking (LVB), een verstandelijke beperking (VB) of moeilijk verstaanbaar gedrag (MVG). De Veldwachterstraat staat in een nieuwbouwwijk aan de rand van Dalfsen.

Wonen bij Veldwachterstraat


Bij de Veldwachterstraat wonen 24 mensen tussen de 21 en 85 jaar. Iedereen heeft een eigen ruime appartement. Tegenover de locatie wonen twee zussen in een eigen huisje die ook zorg vanuit de locatie ontvangen. De appartementen zijn verdeeld over drie verdiepingen. Op elke verdieping is er een gemeenschappelijke woonkamer. Daar kun je samen koffiedrinken, of eten als je wilt. Of een praatje maken met de begeleider en de andere bewoners.

Aanwezigheid begeleiding


De begeleiding verschilt per verdieping, maar vooral ook per bewoner. ‘s Avonds is er op elke verdieping een begeleider aanwezig. Overdag is er één begeleider aanwezig. Op de begane grond worden de bewoners al een dagje ouder, terwijl op de midden- en bovenverdieping er vooral sprake is van het bieden van een stabiele woonsituatie, ontwikkeling en ontplooiing.

Individuele ondersteuningsvraag


We sluiten aan bij de individuele ondersteuningsvraag van de bewoner. Veel bewoners hebben al het nodige meegemaakt. Zij willen nu een normaal leven leiden. Een leven dat in balans is. Wij helpen de bewoners hierbij. Zo ondersteunen we je bij het huishouden. En ook bij de omgang met andere bewoners, familie, vrienden en buren.

Adres
Veldwachterstraat 1
7721 KE Dalfsen

Dagbesteding

De meeste bewoners gaan één of meerdere dagen per week naar het werk of de dagbesteding. Op de locatie is enkele dagen per week interne dagbesteding aanwezig voor de mensen die niet naar externe dagbesteding gaan. Ook zijn er een aantal vrijwilligers. Zij doen samen met de bewoners leuke dingen als ze dat willen. De Veldwachterstraat ligt aan de rand van Dalfsen. Het centrum is vijf minuten fietsen.

"Wij helpen bewoners een leven te leiden wat in balans is"

94,1%

van de cliënten geeft aan dat Philadelphia Top! of Goed helpt om hen het beste uit zichzelf te laten halen'.

Hier vind je ons