Je browser is verouderd en geeft deze website niet correct weer. Download een moderne browser en ervaar het internet beter, sneller en veiliger!

Brandkolkstraat

Brandkolkstraat

Brandkolkstraat is een woonlocatie in Dalfsen. Bij de Brandkolkstraat wonen mensen met een lichte verstandelijke beperking (LVB) of een verstandelijke beperking (VB). De meeste mensen wonen hier voor het eerst op zichzelf. De bewoners zijn tussen de 33 en 45 jaar.

Wonen bij Brandkolkstraat

De tien bewoners hebben hun eigen ruime appartementen. Met een woonkamer, slaapkamer, keukentje, badkamer en berging. En je hebt je eigen balkon. Daar kun je heerlijk zitten na een dag hard werken. De gemeenschappelijke ruimte heeft ook een balkon. Daar eten we soms samen.

Zelfstandig mogelijk leven

Overdag gaat iedereen naar het werk of de dagbesteding. 's Avonds, 's morgens en in het weekend is er een begeleider. Deze helpt je zo zelfstandig mogelijk te wonen en te leven. We kijken wat je kunt en wat je leuk vindt. En welke vaardigheden je nog kunt verbeteren. Denk aan het zelf boodschappen doen, het vinden van hobby’s en het omgaan met anderen.

Samen activiteiten doen

Vaak kennen de bewoners elkaar uit Dalfsen. Er heerst een echt groepsgevoel. We doen soms samen activiteiten, zoals meedoen met de fietsvierdaagse. En we gaan regelmatig met een aantal bewoners op een terras koffiedrinken.

De Brandkolkstraat ligt in het hartje van het centrum. We wonen tussen 55+’ers en andere huurders. Het pand is rolstoeltoegankelijk. We hebben ook een lift.

Contact en aanmelden

Wil je weten wat er voor jou mogelijk is of heb je vragen? Neem dan gerust contact met ons op.

0800 - 0830

Gemeten kwaliteit

'94,1% van de cliënten geeft aan dat Philadelphia Top! of Goed helpt om hen het beste uit zichzelf te laten halen'. Lees hier hoe wij er voor zorgen dat de kwaliteit van zorg altijd voorop staat

Deel deze pagina