Je browser is verouderd en geeft deze website niet correct weer. Download een moderne browser en ervaar het internet beter, sneller en veiliger!

Ijsselmuiden

Kerkepad

Doelgroep

Verstandelijke beperking

Specialisme

Autisme, Psychiatrische problematiek

Locatietype

Woonlocatie

Faciliteiten

Parkeergelegenheid, Lift, Rolstoeltoegankelijk

Woonvorm

Appartement, Gemeenschappelijke ruimte, Eigen keukenblok, Gedeeld sanitair

Contact opties

Hoe kunnen we u helpen?

Aanmelden voor deze locatie [javascript protected email address] Bellen naar Clientbureau Contact voor leveranciers

Kerkepad is een woonlocatie in IJsselmuiden voor mensen met een verstandelijke beperking (VB)en een lichte verstandelijke beperking (LVB), vaak in combinatie met ASS, ADHD, syndroom van Down, andere psychiatrische- of ontwikkelingsstoornissen.

Wonen bij Kerkepad in IJsselmuiden


Locatie Kerkepad is een appartementencomplex. Het bestaat uit 22 eenpersoons- appartementen en twee appartementen met een tussendeur, geschikt voor bewoning door een echtpaar of stel. Het gebouw heeft een centrale ingang en inpandige voordeuren. Er zijn twee gezamenlijke ruimtes met keuken. Deze ruimtes zijn altijd open. Het appartement is de basis van waaruit de bewoner begeleid wordt. Hier vinden de meeste begeleidingsmomenten plaats.

De bewoners krijgen 24-uurszorg op basis van een combinatie tussen dagbesteding/werk en wonen. Er is sprake van nachtaanwezigheid door begeleiders. De bewonersgroep van het Kerkepad bestaat uit bewoners met een lichte tot matige verstandelijke beperking, vaak in combinatie met ASS, ADHD, syndroom van Down, andere psychiatrische- of ontwikkelingsstoornissen. De grootste ondersteuningsbehoefte ligt op sociaal-emotioneel en gedrag problematisch vlak. De bewonersgroep heeft 24-uurszorg nodig op basis van een combinatie van wonen (Z&W) en werk of dagbesteding (W&B).

Adres
Kerkepad 1
8271 AX Ijsselmuiden

"Mensen met een beperking ondersteunen om prettig te leven"

Hier vind je ons