Je browser is verouderd en geeft deze website niet correct weer. Download een moderne browser en ervaar het internet beter, sneller en veiliger!

Kerkepad

Kerkepad

Kerkepad is een woonlocatie in IJsselmuiden voor mensen met een verstandelijke beperking (VB)en een lichte verstandelijke beperking (LVB), vaak in combinatie met ASS, ADHD, syndroom van Down, andere psychiatrische- of ontwikkelingsstoornissen.

Wonen bij Kerkepad in IJsselmuiden


Locatie Kerkepad is een appartementencomplex. Het bestaat uit 22 eenpersoons- appartementen en twee appartementen met een tussendeur, geschikt voor bewoning door een echtpaar of stel. Het gebouw heeft een centrale ingang en inpandige voordeuren. Er zijn twee gezamenlijke ruimtes met keuken. Deze ruimtes zijn altijd open. Het appartement is de basis van waaruit de bewoner begeleid wordt. Hier vinden de meeste begeleidingsmomenten plaats.

De bewoners krijgen 24-uurszorg op basis van een combinatie tussen dagbesteding/werk en wonen. Er is sprake van nachtaanwezigheid door begeleiders. De bewonersgroep van het Kerkepad bestaat uit bewoners met een lichte tot matige verstandelijke beperking, vaak in combinatie met ASS, ADHD, syndroom van Down, andere psychiatrische- of ontwikkelingsstoornissen. De grootste ondersteuningsbehoefte ligt op sociaal-emotioneel en gedrag problematisch vlak. De bewonersgroep heeft 24-uurszorg nodig op basis van een combinatie van wonen (Z&W) en werk of dagbesteding (W&B).

Contact en aanmelden

Wil je weten wat er voor jou mogelijk is of heb je vragen? Neem dan gerust contact met ons op.

0800 - 0830

Gemeten kwaliteit

'94,1% van de cliënten geeft aan dat Philadelphia Top! of Goed helpt om hen het beste uit zichzelf te laten halen'. Lees hier hoe wij er voor zorgen dat de kwaliteit van zorg altijd voorop staat

Deel deze pagina