Je browser is verouderd en geeft deze website niet correct weer. Download een moderne browser en ervaar het internet beter, sneller en veiliger!

Zwolle

Ingelandhof

Doelgroep

Verstandelijke beperking

Locatietype

Woonlocatie

Faciliteiten

Parkeergelegenheid, Lift, Rolstoeltoegankelijk

Woonvorm

Eigen zit/slaapkamer, Gemeenschappelijke ruimte, Eigen sanitair, Eigen keukenblok

Contact opties

Hoe kunnen we je helpen?

Aanmelden voor locatie [javascript protected email address] Bellen naar Clientbureau Contact voor leveranciers

Ingelandhof is een woonlocatie in Zwolle. Bij Ingelandhof wonen mensen met een verstandelijke beperking (VB). We wonen hier met achttien mensen, op elke verdieping zes.

Wonen bij Ingelandhof

Op elke etage is een gemeenschappelijke huiskamer. Op de eerste verdieping wonen mensen die goed zelfstandig kunnen wonen. Op vaste momenten komt er iemand langs om je te helpen. De mensen op de tweede etage krijgen iets meer aandacht en zorg. De bewoners die boven wonen, krijgen 24 uur per dag aandacht.

Aandacht die je nodig hebt

Je krijgt dus precies de aandacht die je nodig hebt. Dat is wel zo prettig. Er zijn ook veel activiteiten die je kunt doen. Naar de kerk, toneel volgen, zingen, dansen, sjoelen. Een aantal bewoners gaat zwemmen of naar de soos. En sommigen badmintonnen.

Wil je alleen zijn? Dat kan goed in de Ingelandhof. Je kunt hier samen eten, maar ook alleen. Koffie- of theedrinken kun je gezellig met elkaar doen als je dat wilt. Of in je eigen appartement.


Adres
Ingelandhof 38a
8043 EC Zwolle

Groot winkelcentrum

Op loopafstand is een groot winkelcentrum. Nog geen vijfhonderd meter ver. Daar is ook een gezondheidscentrum. En een van ons gaat vaak naar de sportschool. Die is ook vlakbij.

94,1%

van de cliënten geeft aan dat Philadelphia Top! of Goed helpt om hen het beste uit zichzelf te laten halen'.

Hier vind je ons