Je browser is verouderd en geeft deze website niet correct weer. Download een moderne browser en ervaar het internet beter, sneller en veiliger!

Purperreigerlaan/Zwartsluis

Purperreigerlaan/Zwartsluis

Zwartsluis is een woonlocatie midden in de wijk aan de Purperreigerlaan in Zwartsluis. Hier wonen mensen met een verstandelijke beperking (VB) en licht verstandelijke beperking (LVB). De locatie bevindt zich op de 3e verdieping van een voorziening voor ouderen en grenst aan de Schans, een woonzorgcentrum van IJsselheem.

Wonen bij locatie Zwartsluis


In Zwartsluis is het fijn wonen, je loopt binnen 5 minuten naar het centrum en naar de bus en het trein station. Binnen locatie Zwartsluis wonen 12 bewoners. Er is 1 gezamenlijke huiskamer met een keuken aan de ene kant. In de gang aan de andere kant is nog een zithoek met eettafel om in 2 groepen te kunnen eten en/of koffie drinken. Omdat de locatie op de 3e verdieping zit is er een ruim dakterras.

De bewoners hebben allemaal een eigen woon-slaapkamer of appartement. De woon-slaapkamers hebben een keukenblok, badkamer en een balkon. De appartementen bestaan uit een halletje, woonkamer met keukenblok met geïntegreerde koelkast, soms een elektrische kookplaat, slaapkamer, badkamer en een balkon.

Een gewoon leven, een eigen leven


Je wordt begeleid vanuit de kernwaarden die horen bij de LVB en VB visie: Jezelf zijn, zelf keuzes maken, sociale contacten hebben, een eigen netwerk hebben, ruimte hebben om te proberen, gezien en gehoord worden, meedoen in de samenleving, altijd gesteund worden. We gaan uit van jouw individuele mogelijkheden en behoeften en de begeleiding en dagindeling worden hierop af gestemd. Familie en vrijwilligers betrekken we zo veel als mogelijk hierbij. Zo halen we het beste uit elkaar.

Activiteiten


Overdag gaan de bewoners extern naar hun werk of dagbesteding, op woensdag bieden we ook dagbesteding aan op de locatie.

Contact en aanmelden

Wil je weten wat er voor jou mogelijk is of heb je vragen? Neem dan gerust contact met ons op.

0800 - 0830

Gemeten kwaliteit

'94,1% van de cliënten geeft aan dat Philadelphia Top! of Goed helpt om hen het beste uit zichzelf te laten halen'. Lees hier hoe wij er voor zorgen dat de kwaliteit van zorg altijd voorop staat

Deel deze pagina