Je browser is verouderd en geeft deze website niet correct weer. Download een moderne browser en ervaar het internet beter, sneller en veiliger!

Zwartsluis

Purperreigerlaan/Zwartsluis

Doelgroep

LVB, Verstandelijke beperking

Locatietype

Woonlocatie

Faciliteiten

Parkeergelegenheid, Lift

Woonvorm

Woonlocatie, Appartement, Studio

Contact opties

Hoe kunnen we je helpen?

Aanmelden voor locatie [javascript protected email address] Bellen naar Clientbureau Contact voor leveranciers

Zwartsluis is een woonlocatie midden in de wijk aan de Purperreigerlaan in Zwartsluis. Hier wonen mensen met een verstandelijke beperking (VB) en licht verstandelijke beperking (LVB). De locatie bevindt zich op de 3e verdieping van een voorziening voor ouderen en grenst aan de Schans, een woonzorgcentrum van IJsselheem.

Wonen bij locatie Zwartsluis


In Zwartsluis is het fijn wonen, je loopt binnen 5 minuten naar het centrum en naar het busstation. Binnen locatie Zwartsluis wonen 12 bewoners. Er is 1 gezamenlijke huiskamer met een keuken aan de ene kant. In de gang aan de andere kant is nog een zithoek met eettafel om in 2 groepen te kunnen eten en/of koffie drinken. Omdat de locatie op de 3e verdieping zit is er een ruim dakterras.

De bewoners hebben allemaal een eigen woon-slaapkamer of appartement. De woon-slaapkamers hebben een keukenblok, badkamer en een balkon. De appartementen bestaan uit een halletje, woonkamer met keukenblok met geïntegreerde koelkast, soms een elektrische kookplaat, slaapkamer, badkamer en een balkon.

Activiteiten


Overdag gaan de bewoners extern naar hun werk of dagbesteding, op woensdag bieden we ook dagbesteding aan op de locatie.

Adres
Purperreigerlaan 218
8064 DC Zwartsluis

Een gewoon leven, een eigen leven

Je wordt begeleid vanuit de kernwaarden die horen bij de LVB en VB visie: Jezelf zijn, zelf keuzes maken, sociale contacten hebben, een eigen netwerk hebben, ruimte hebben om te proberen, gezien en gehoord worden, meedoen in de samenleving, altijd gesteund worden.  Familie en vrijwilligers betrekken we zo veel als mogelijk hierbij. Zo halen we het beste uit elkaar.

"We gaan uit van jouw individuele mogelijkheden en behoeften"

94,1%

van de cliënten geeft aan dat Philadelphia Top! of Goed helpt om hen het beste uit zichzelf te laten halen'.

Hier vind je ons