Je browser is verouderd en geeft deze website niet correct weer. Download een moderne browser en ervaar het internet beter, sneller en veiliger!

De Spil

De Spil

De Spil is een woonlocatie in Genemuiden. Hier wonen mensen met een verstandelijke beperking (VB). Je hebt hier je eigen appartement, met een slaapkamer en badkamer.

Wonen bij De Spil

De begeleiding ondersteunt je vooral in je eigen appartement. Samen maken we afspraken waarmee en wanneer we jou komen helpen. Dat kan van alles zijn. Van koken tot de was doen. En bij het voeren van moeilijke gesprekken. Of het opruimen van je woning. Alle afspraken zetten we in je ondersteuningsplan. Ook is er één keer in de twee maanden een bewonersbespreking. We vinden jouw mening namelijk erg belangrijk. Je kunt dan al je punten en wensen bespreken.

Gemeenschappelijke huiskamer

Je kunt in jouw appartement zelf koken en eten. Maar je mag ook mee-eten in de gemeenschappelijke huiskamer. Daar kun je ’s avonds ook een kop koffie drinken. In het weekend doen we best vaak leuke activiteiten samen. Zoals film kijken, karaoke of samen koken. Natuurlijk kan jouw bezoek zo vaak komen als jij wilt. In overleg kan er ook iemand blijven slapen.

Contact en aanmelden

Wil je weten wat er voor jou mogelijk is of heb je vragen? Neem dan gerust contact met ons op.

0800 - 0830

Gemeten kwaliteit

'94,1% van de cliënten geeft aan dat Philadelphia Top! of Goed helpt om hen het beste uit zichzelf te laten halen'. Lees hier hoe wij er voor zorgen dat de kwaliteit van zorg altijd voorop staat

Deel deze pagina